خانه / آشپزی / دسر ژلاتینی بیسکویت و روش تهیه آن

دسر ژلاتینی بیسکویت و روش تهیه آن

65wj05fqr6oq6cxw83nf

 

 

می خواهید یک نوع دسر درست کنید که همه پسند و خوشمزه باشد خصوصا برای بچه ها ، پیشنهاد ما به شما دسر ژلاتینی بیسکویت و روش تهیه آن .

دسر ژلاتینی بیسکویت و روش تهیه آن ، مواد لازم :

۱ به تعداد لازم بیسکویت دایجستیو 
۲ پیمانه شیر

۲  /۱ پیمانه شیرین کننده ماردین

۸  /۱ پیمانه ق چ وانیل
۲ ق س پودر کاکائو

۲  و ۴ ق چ پودر ژلاتین
۲ عدد زرده تخم مرغ

۱۵۰ گرم خامه 
به میزان لازم پودر شکلات 
به میزان لازم سس شکلات



دسر ژلاتینی بیسکویت و روش تهیه آن

۱٫ زرده‌های تخم مرغ را به همراه ۲ ق س از شیرین کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید تا سفید رنگ و پوک شود. شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

۲. پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود. مخلوط ژلاتین حل شده را با شیربه مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالب‌های کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس روی بیسکویت‌ها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.

65wj05fqr6oq6cxw83nf

دسر ژلاتینی بیسکویت و روش تهیه آن




درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *