خانه / آشپزی / دستور پخت لازانیای کم چرب با کدو

دستور پخت لازانیای کم چرب با کدو

fo1024

مواد لازم برای پخت لازانیای کم چرب با کدو

پنیر پارمسان رنده شده     سه قاشق سوپ خوری

پنیر ریکوتا     دویست و پنجاه گرم

پنیر موزرلا رنده شده     دویست و پنجاه گرم

کدوی سبز خرد شده     ۳ عدد

قارچ خرد شده     ۳ فنجان

رب گوجه فرنگی     ۱ فنجان

سس گوجه فرنگی     ۱ فنجان

گوجه فرنگی پخته شده بدون پوست     ۳ فنجان

فلفل     نیم قاشق چای خوری

آویشن     نیم قاشق چای خوری

ریحان     نیم قاشق چای خوری

 پونه      نیم

قاشق چای خوری

 روغن زیتون      ۱ قاشق سوپ خوری

 جعفری      ۳ قاشق سوپ خوری

 سیر خرد شده      دو حبه

پیاز خرد شده      نصف فنجان

دستور پخت لازانیای کم چرب با کدو

پیاز ، سیر ، جعفری و دیگر سبزیجات معطر را در روغن سرخ کنید تا پیازها تر شوند . گوجه های خرد کرده ، رب گوجه و سس گوجه را به آن اضافه نمایید . آن را گاه به گاه هم بزنید . بعد از نیم ساعت قارچها را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید . بعد از اینکه کدو ها را به ۸ قسمت تقسیم کردید ، فر را داغ کنید . روی سینی فر به ترتیب ، سس ، کدو ، پنیر ریکوتا ، سس ، کدو ، پنیر موزرلا بریزید و در انتها روی آن پنیر پارمسان بریزید .
به مدت سی و پنج دقیقه با حرارت سیصد و هفتاد و پنج درجه فارنهایت لازانیا را بپزید . ۲ دقیقه صبر کنید تا خنک شده و بعد آن را برش بزنید .

لازانیا یک غذای ایتالیایی است که طرفداران زیادی در همه کشور ها دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *