خانه / آشپزی / دستور مربای پوست پسته

دستور مربای پوست پسته

fo917

مواد لازم برای درست کردن مربای پوست پسته

خلال پسته     یک فنجان

 گلاب در صورت تمایل      یک فنجان

 آبلیمو      نیم استکان

 هل یا وانیل      به اندازه نیاز

 شکر      یک کیلو

 پوست پسته تازه      یک کیلو

دستور مربای پوست پسته

طرز تهیه مربا پوست پسته :
پوست پسته را شسته و آن را ۴ بار و هر بار ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم.
یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم.
شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید.
پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از ۳-۲ ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.
آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می نمایین و بعد از ۳ تا ۴ جوش زدن ظرف را از روی شعله برمی داریم و می گذاریم مربا سرد شود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *