-
ماهی را با نمک، فلفل و سیر مزهدار کنید و در ظرف مناسبی بچینید. آنگاه سرکه و روغن زیتون را رویش بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید. سپس اسفناج را در روغن زیتون تفت دهید تا آبش کشیده
مواد لازم برای ۴ نفر
فیله ماهی شیر ۸۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سیر له کرده ۶ حبه
سرکه بالزامیک ۵ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۸ قاشق سوپخوری
اسفناج خرد کرده ۱ کیلوگرم
روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم
روش تهیه خوراک ماهی و اسفناج
ماهی را با نمک، فلفل و سیر مزهدار کنید و در ظرف مناسبی بچینید. آنگاه سرکه و روغن زیتون را رویش بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید. سپس اسفناج را در روغن زیتون تفت دهید تا آبش کشیده شود و نمک و فلفل را به آن بیفزائید. اینک ماهی را در روغن سرخ کنید. اسفناج را در دیس مناسبی بریزید و ماهی را رویش بگذارید.