خانه / آشپزی / توصیه هایی برای پخت لازانیا و مواد لازم آن

توصیه هایی برای پخت لازانیا و مواد لازم آن

shabnamnews2836912142751813

 

لازانیا یک غذای فانتزی بسیار خوشمزه می باشد در این جا به بیان توصیه هایی برای پخت لازانیا و مواد لازم آن می پردازیم

۱- میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )

 

۲- مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.

 

۳ – پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.

 

۴- اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.

 

۵ – حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )

 

۶- روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.

 

۷ – بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.

 

۸ – روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی پنیر پیتزا (موزارلا) رنده شده و پودر پنیر پارمزان بریزید. ( پنیر پارمزان خیلی ضروری نیست )

 

۹ – پس از ریختن پنیر روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.

 

۱۰ – وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.

 

۱۱ – در آخرین لایه روی سس سفید را با پنیر پیتزای فراوان پوشش دهید.

 

۱۲ – قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.

 

۱۳- حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود ۱۰ دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید پنیر نسوزد.

 

۱۴ – وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید.

 

۱۵- در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.

 

با رعایت این نکات می توانید یک لازانیا خوشمزه درست کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *