قصد داریم به غذاها فرم جدید بدهیم که دیگر تکراری به نظر نیایند در این پست تهیه سالاد ماکارونی ژله ای را آموزش میدهیم .
مواد لازم :
ماكارونی فرمدار به دلخواه | ۲۰۰ گرم |
كنسرو نخودفرنگی | يک عدد |
سينه مرغ پخته شده | يک عدد |
سيب زمينی پخته شده | يک عدد |
هويج پخته | دو عدد |
جعفری خرد شده | يک قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای قرمز نگينی شده | يک عدد |
ماست | سه قاشق غذاخوری |
سس مايونز | ۵ قاشق غذاخوری |
آبليمو | يک قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
ورقه های ژلاتینی | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد ماکارونی :
۱. ابتدا سس مايونز را با ماست و نمك و فلفل و آبليمو مخلوط كنيد. ظرفتان بزرگ باشد تا بقيه مواد هم در آن جا بگيرد. جعفری خرد شده را هم بريزيد و هم بزنيد.
۲. حالا به ترتيب ماكاروني آبكش شده، هويجهای نگيني شده،فلفل دلمهاي خرد شده، سيبزميني نگيني شده و نخود سبز را درون ظرف سس و ماست بريزيد و هم بزنيد. در پايان هم سينه مرغ را اضافه كنيد.
۳. حالا ورقههاي ژلاتين را با يك فنجان آب سرد داخل ظرفي بريزيد تا نرم شود و بعد يك فنجان آب جوش به آن اضافه كنيد. ژلاتين كه خوب نرم شد آن را به بقيه موادتان اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
۴. در قالب مورد نظرتان كمي روغن زيتون بريزيد تا چرب شود. سالاد را درون قالب بريزيد و با قاشق آن را فشار دهيد تا خوب به خورد هم بروند و فشرده شوند.
۵. قالب را برای سه ساعت درون يخچال بگذاريد و بعد كه آن را بيرون آورديد درون یک ظرف مناسب برگردانيد و با چاقوي ارهاي مخصوص برش بدهيد تا سالاد ماكاروني ژله ای شما آماده شود.
نکته :
به جاي سينه مرغ ميتوانيد از تنماهي استفاده كنيد. اگر ميخواهيد طعم متفاوتي به سالادتان بدهيد ميتوانيد به جاي نخودفرنگي از خيارشور نگيني شده استفاده كنيد.
این یک غذای فانتزی نیز برای جشن های تولد بسیار مناسب است .