خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / با مصرف موز افسردگی را کاهش دهید

با مصرف موز افسردگی را کاهش دهید

zshftk3m0thmcg6nv1h1بیشتر افراد خوردن موز را برای رفع اسهال میل مینمایند ولی باید بدانبد که موز در رفع افسردگی نیز نقش زیادی دارد که درادامه مطلب زیر در این باره توضیحات بیشتری ارایه مینماییم.

درمان های گیاهی همواره مورد توجه بوده اند چرا که علاوه بر تاثیرات شگفت آنها بر سلامت انسان٬ از عوارض و مشکلات داروهای شیمیایی در آنها خبری نیست.

یکی از میوه های پر خاصیت که طبیعت در اختیار ما قرار داده موز است که با وجود دارا بودن مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی می تواند در درمان و پیشگیری بیماری های مختلفی موثر باشد.

در این مقاله به خواص شگفت انگیز موز و تاثیر آن در رفع افسردگی و تنش های عصبی می پردازیم

خواص شگفت انگیز موز و تاثیر آن در درمان افسردگی و استرس

طبیعت درمانگران، موز را یک منبع غنی فسفر، پتاسیم می دانند. میوه ای که حتی گفته شده در مقایسه با میوه پر خاصیت دیگری مثل سیب ۴ برابر پروتئین بیشتر٬ ۲ برابر کربوهیدرات٬ ۳ برابرفسفر، و ۵ برابر ویتامین A و آهن و ۲ برابر از سایرویتامینها و مواد معدنی را داراست! به همین دلیل مصرف موز می تواند در درمان و پیشگیری از بیماری های مختلفی موثر باشد.

معروف ترین پیشنهادی که در زمینه سلامت برای افراد مبتلا به افسردگی و استرس شده٬ خوردن موز در هنگام ناراحتی و تنش های عصبی است. به طوری که تحقیقات و آزمابش های انجمن ملی سلامت روانی امریکا نیز نشان می دهد، بسیاری از افرادی که دچار افسردگی بودند، پس از خوردن یک موز احساس خیلی بهتری پیدا کردند.

اما تحقیقات محققان علوم پزشکی دانشگاه چانگ شان  تایوان به تازگی نشان می دهد غیر از خود موز٬ مصرف عصاره پوست موز نیز می تواند در کاهش افسردگی و محافظت از شبکیه چشم موثر باشد. در این تحقیق سروتونین موجود در عصاره پوست موز از یک سو و توانایی باز سازی سلول های شبکیه از سوی دیگر می تواند علاوه بر ایجاد روحیه شاد و در نتیجه کاهش افسردگی٬ از سلول های شبکیه چشم در برابر آسیب های نور نیز محافظت کند.

 

طرز تهیه عصاره پوست موز

برای تهیه عصاره پوست موز می توانید آن را بجوشانید و یا آن را در آبمیوه گیری ریخته و عصاره به دست آمده را بنوشید.

نکته! اهمیت عصاره آب موز نباید باعث شود که خوردن روزانه یک موز فراموش شود زیرا که موز دارای مقادیر زیادی ویتامین A ، فسفر، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم و ویتامین های ب و ث است که آن را به منبع بی نظیری از ویتامین ها و مواد معدنی تبدیل می کند.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *