خانه / آشپزی / اشترودل گوشت

اشترودل گوشت

1

مواد لازم برای تهیه اشترودل گوشت

نمک، فلفل سیاه                                                      به اندازه نیاز

نمک برای خمیر                                                      ۱ قاشق چای‌خوری
مایه‌ خمیر                                                            ۲ قاشق چای‌خوری
بهبود دهنده                                                             ۱ قاشق چای‌خوری
رب گوجه‌ فرنگی                                                     ۱ قاشق سوپ‌خوری
شکر                                                                    ۲ قاشق سوپ‌خوری
روغن مایع                                                             صد گرم
شیر                                                                     صد و بیست و پنج میلی‌لیتر
پیاز                                                                      ۲ عدد متوسط
تخم‌مرغ                                                                ۱ تا ۲ عدد
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)              پانصد گرم
قارچ                                                                     پانصد گرم
پنیر موتزارلا                                                           دویست و پنجاه گرم
کره یا مارگارین                                                       ضصت گرم
آرد گندم                                                                چهار صصد و پنجاه گرم

طرز تهیه اشترودل گوشت

* اول مایه‌ خمیر را با کمی شیر ولرم و یک قاشق سوپ‌خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.
* تخم‌مرغ و روغن مایع را با هم فاطی کنید ، بهبود دهنده را هم اضاف کنید.
* آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر درست شود. خمیر را کمی ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف بگزارید ؛ در ظرف را با دستمال حوله‌ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
* روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید و به صورت مستطیل ده در بیست درآورید.
* مواد گوشتی را آماده کنید . پیاز رنده شده را به مدت چهار دقیقه تفت دهید ، گوشت چرخ کرده را به آن اضاف کنید .
* بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، نمک و فلفل سیاه و قارچ،  را اضافه کنید . بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضاف کنید و به مدت پنج دقیقه روی حرارت بگزارید  تا مواد بپزد .
* مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه‌ دیگر خمیر بپوشانید.
* در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.
* بعد به مدت بیست دقیقه در طبقه‌ وسط فر با حرارت صد و هشتاد درجه‌ سانتی‌گراد تا دویست درجه و یا چهارصد درجه‌ فارنهایت بگزارید .
* می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو هم استفاده کنید .

 

اشترودل گوشت  یک غذای اتریشی است

 

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *