خانه / آشپزی / آموزش تصویری درست کردن نان خرمایی ویژه افطار

آموزش تصویری درست کردن نان خرمایی ویژه افطار

1235

 

می خواهیم روش درست کردن یک نان مقوی را بیان کنیم با ما باشید با آموزش تصویری درست کردن نان خرمایی ویژه افطار همراه ما باشید .

آموزش تصویری درست کردن نان خرمایی ویژه افطار ، مواد لازم :

آرد به میزان لازم
تخم مرغ ۳عدد
شکر ۱ق غ
خمیر مایه ۳ق غ.
شیر ۱پیمانه
روغن ۱پیمانه
خرما من تو این دستور حدود سی یا چهل تا ریختم
دارچین به میزان لازم .
گردو بدلخواه
کره دو ق غ

 

آموزش تصویری درست کردن نان خرمایی ویژه افطار :
اول شیر رو به حالت ولرم در میارم طوری که وقتی دستمونو میزنیم به شیر دستمون نسوزه اما ولرم باشه بعد ۳ق خمیر مایع و شکر رو بهش اضافه میکنیم اجازه میدیم تا عمل بیاد
حالا تخم مرغ ها و روغن رو در ظرفی میریزیم خمیر مایه عمل اومدن رو هم بهش اضافه میکنیم
و اینقدر ارد میزنیم که خمیر لطیفی داشته باشیم
خمیر رو کنار میزاریم
خرما را درون اب سرد قرار میدیم
بعد ده دقیقه پوستش و هستشو جدا میکنیم و با کره تفت میدیم .من گاهی اوقات سمنو هم بهش اضافه میکنم و کمی دارچین فقط کمی تفت بگیره که تار خرما باز بشه
حالا قسمتی از خمیر رو میگیریم با وردنه باز میکنیم به شکل مستطیل اما نازک باشه بعد خرما رو روش میریزیم و پخش میکنیم.

1180

خمیر را تا میکنیم برش های منظم میدیم.

1181

ورقه های خمیر را از دوطرف گرفته و کمی تاب میدیم.

1175

بعد به فرم حلزونی میپیچیمش .

داخل سینی از قبل چرب شده قرار میدیم .
همه خمیر رو به این صورت اماده میکنیم .

1174

برای رومال از یک عدد زرده تخم مرغ و ۲ق غ شیر استفاده میکنیم زعفران دل بخواهیه
قبل از رو مال خمیر رو به مدت یک ساعت استراحت میدیم و بعد از رومال اون رو در فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۰-۲۵دقیقه قرار میدیم تا زیرش کمی برشته بشه
و بعد فر قسمت بالا رو رو شن میکنیم تا رون نون هم برشته بشه

1176

در این نون اصلا از شکر استفاده نمیشه چون خودش خیلی شیرینه
گردو رو هم که گفتم میتونید با خرما تفت بدید و استفاده کنید.

می تونید گردو را برای تزیین روی خمیر بذارین.

1236

نان خرمایی آماده سرو است .

در این جا مدلی دیگر نیز از تزیین نان خرمایی را در اختیارتان می گذاریم .

1417

.

1418

.

1235

آموزش تصویری درست کردن نان خرمایی ویژه افطار

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *