خانه / آشپزی / آموزش تصویری درست کردن ساندویچ رولتی

آموزش تصویری درست کردن ساندویچ رولتی

sandviche-ferfereh-10-150x150

 

می خواهید در جشن تولد و میهمانی عصرانه خود یک پذیرایی متفاوت و جذابی داشته باشید در این مطلب همراهی کنید ما را با آموزش تصویری درست کردن ساندویچ رولتی ..

۱

آموزش تصویری درست کردن ساندویچ رولتی ، مواد لازم :

نان لواش نرم یا نان تورتیلا ۴ عدد
پنیر خامه ای ۱۲۰ گرم
ژامبون با طعم دلخواه به صورت نازک برش داده شده ۳۵۰ گرم
اسفناج ۲۰ برگ
گوجه فرنگی خشک شده ۲۰۰ گرم
ریحان خشک به میزان لازم برای طعم دهی بیشتر
۲

sandviche-ferfereh-2-150x150

 

ساندویچ های رولتی پس از آماده شدن پخته نمی شوند و به همین دلیل باید اقدامات لازم را انجام دهید تا مهمانان تان به بیماری هایی که ممکن است از غذا منتقل شود، دچار نشوند. پس دستتان را خوب بشویید و در صورت امکان از دستکش های یکبار مصرف استفاده کنید.

۳

sandviche-ferfereh-3-150x150

 

مواد تشکیل دهنده و ظروف مورد استفاده را در محلی که می خواهید ساندویچ ها را درست کنید، جمع آوری کنید. تمام بسته بندی ها را باید برای جلوگیری از هر گونه تماس غیر ضروری با سطوح غیر بهداشتی، از قبل باز کنید.

۴

sandviche-ferfereh-4-150x150

 

چهار عدد نان لواش نرم را روی سطح کار قرار دهید.

۵

sandviche-ferfereh-5-150x150

 

با استفاده از یک چاقوی کیک بری یا کاردک مخصوص، پنیر خامه ای را به طور یکنواخت روی هر کدام از نان ها -تا لبه آنها- بمالید. می توانید از سبزیجات معطر مانند ریحان خشک روی پنیر بریزید. این کار طعم و عطر خوبی به ساندویچ می دهد.

۶

sandviche-ferfereh-6-150x150

 

ژامبون های نازک برش داده شده را طوری روی پنیر خامه ای قرار دهید که از اطراف لبه های نان مقداری فاصله داشته باشد.

۷

برگ های اسفناج را روی ژامبون ها بچینید؛ طوری که کاملاً آن را بپوشاند و از لبه های آن که ۱ سانت با لبه نان فاصله داشته باشد و بیرون بزند.

۸

گوجه فرنگی های خشک را در مرکز هر نان و روی اسفناج ها قرار دهید. اگر گوجه فرنگی هایتان را در روغن گذاشته اید، قبل از استفاده، آنها را کاملاً با دستمال حوله ای خشک کنید.

۹

sandviche-ferfereh-9-150x150

 

نان ها را محکم رول کنید. بعد از آن هر کدام از نان ها را به طور جداگانه، محکم با سلفون بسته بندی کنید و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

۱۰

سلفون را از ساندویچ ها جدا کنید و هر نان را با چاقو به تکه های کوچک برش بزنید. انتهای نان ها به اندازه باقی قسمت ها پُر نخواهد بود؛ بنابراین می توانید این قسمت ها را دور بیندازید. ساندویچ رولتی را داخلی یک سینی بچینید و آن را برای حدود ۸ مهمان سرو کنید.

نکات و هشدارها

زمان آماده سازی برای ۴ عدد ساندویچ رولتی حدود ۲۰ دقیقه است.

برای تهیه ساده گوجه فرنگی و ریحان خشک به فروشگاه چگونه ها مراجعه کنید.

می توانید برای درست کردن ساندویچ رولتی ، به جای ژامبون، از بوقلمون، رول های نازک سینه مرغ یا گوشت های مورد علاقه خودتان استفاده کنید.

می توانید به مواد، پنیر ورقه ای یا رنده شده هم اضافه کنید.

مواد را به طور یکنواخت تا فاصله ۱ سانتی لبه های نان پخش کنید تا در پایان چند ساندویچ غیر قابل استفاده نداشته باشید.

sandviche-ferfereh-200x200

می توانید با انواع سس سرو کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *