خانه / آشپزی / آموزش تصویری تهیه نان قیفی

آموزش تصویری تهیه نان قیفی

506348_6rfnBInf

می خواهیم روش تهیه نان قیفی را بیان کنیم حتما سوال می کنید از این نان چه استفاده هایی می شود لازم است بیان کنم شما می توانید عصرانه کودکان را در آن قرار دهید هم زیباست هم اشتهای کودک را تحریک می کند و یا در جشن های تولد می توانید سالاد خود را درون این نان قیفی قرار دهید .

مواد لازم برای خمیر :

آرد سفید …………………………… سه لیوان

بکینگ پودر …………………………. ١ ق م

خمیر مایه ………………………….. ١ ق غ

شکر ………………………………… ١ ق غ

نمک ………………………………… یک

شیر خشک ……………………….. ٣ ق غ

آب حدودا …………………………… ١و یک چهارم لیوان

روغن مایع …………………………. یک چهارم لیوان

 

اول خمیر را آماده کنید . برای این منظور ابتدا یک لیوان را تا یک چهارم آب ولرم بریزید و یک قاشق شکر در آن ریخته هم بزنید و سپس یک قاشق خمیر مایه را روی آن بپاشید ( هم نزنید ) و روی لیوان را با یک نعلبکی ببندید و در جای گرم بگذارید. بعد از ده دقیقه باید به این شکل در بیاید والا یا یکجای کار را اشتباه کرده اید یا خمیر مایه شما مانده و فاسد است.

506348_U1TdhkxW

حالا آرد و سایر مواد خشک را در ظرف مناسبی ریخته و خمیر مایه و روغن را روی ان بریزید. لیوان خمیر مایه را دوباره آب کرده کنار دستتان بگذارید و کم کم به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نسبتا یکدستی بدست آورید.

حالا نوبت ورز دادن خمیر است.یا خمیر را روی میز کار به مدت ده دقیقه ورز دهید یا خمیر را گلوله کرده و صدبار به کف کاسه بکوبید. این روش تا حدودی میتواند جایگزین ورز دادن شود اما نه کاملا.

حالا کف ظرف خمیر را آرد بپاشید. دستتان را با کمی روغن کاملا چرب کرده و روی خمیر بمالید و خمیر را روی آردها در کاسه بگذارید.

506348_NaiB7Bcd

روی خمیر را با یک نایلون فریزر بپوشانید.

حالا فر را برای ۲۰ ثانیه با حرارت بالا روشن کرده و سپس خاموش کنید. ظرف خمیر را برای دوساعت داخل فر بگذارید تا در یک محیط گرم ور بیاید.(این هم از روشهای اختراعی من برای فراهم کردن محیط گرم است. میتوانید کنار بخاری یا روی پکیج یا هرجای گرم دیگر بگذارید ور بیاید.)

خوب خمیر که ور آمد نوبت پیچیدن آن دور قیف است.برای قیف دو گزینه دارید یا قیف آماده استیل را از لوازم قنادی بخرید

506348_XDT66ZOb

و یا اینکه با فویل آلومینیوم ضخیم قیف درست کنید. برای درست کردن قیف هم یک پایه قیفی شکل لازم دارید که فویل را روی آن بپیچید و حین پیچیدن خمیر هم قیف را روی پایه بگذارید تا فشار دستتان قیف را از فرم نیندازد. و بعد حین پیچیدن قیف بعدی پایه را به زیر فویل بعدی منتقل کنید.

بهترین گزینه برای این پایه نان بستنی قیفی است. اگر به تعداد بیشتر بخرید که جابجا کردن پایه را هم ندارید.

حالا خمیر ور آمده را چهار قسمت کنید و یک قسمت آنرا با وردنه روی میزکار به قطر حدود نیم سانت یا کمی کمتر باز کنید. با کارد تیزی خمیر را به نوارهای باریکی ببرید. و هر نوار را مثل شکل دور یکقیف بپیچید. توجه کنید که نوارها چند میلیمتر روی هم را بگیرند تا بعدا قیف شما استحکام داشته باشدو بعد پخت نوارها از هم جدا نشوند.

 

506348_nEZyLPag

قیفها را در سینی فر بچینید و برای ده تا بیست دقیقه روی آنها را یک دستمال مرطوب (کاملا آب گرفته) بیندازید تا استراحت کنند. بسته به تعداد قیفها و بزرگی سینی میتوانید قیفها را عمودی یا خوابیده در سینی بگذارید اما کمی فاصله بین آنها را رعایت کنید تا بعد پخت به هم نچسبند.

506348_1P4n1DGR

بعد از ده دقیقه دستمال را برداشته و روی قیفها را با مخلوط یک عدد زرده تخممرغ زده شده و دو سه قاشق شیر با برس رومال کنید و بسته به علاقه خودتان کنجد یا سیاه دانه بپاشید. بدیهی است که من خودم سیاه دانه را ترجیح می دهم.چشمک

در فر ۱۷۵ درجه برای مدت یکربع تا بیست دقیقه یا تا وقتی قیفها شروع به طلایی شدن کنند بپزید.

506348_HpzLJJdb

 

بعد از پخت کمی زمان دهید تا سرد شوند سپس از قیف فلزی زیرش جدا کنید. موقع سرو میتوانید با انواع سالاد الویه و سالاد ماکارونی و غیره پر کنید. فقط یادتان باشد قیف پر شده زیاد که بماند از مواد درونش نم کشیده و بد می شود.

با جدیدترین های آشپزی در سایت ابانک .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *