خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / آشنایی با خواص گل همیشه بهار

آشنایی با خواص گل همیشه بهار

26925657423908150768گل همیشه بهار (نام علمی: Calendula officinalis یا Calendula persica) از گونه Calendula است. همیشه‌بهار گیاهی از تیره ستاره ای، علفی و پایا است. ساقه هوایی افراشته منشعب و دارای پرزهای غده‌ای گل آن زردرنگ می‌باشد.درادامه مطلبززیر با خواص گل همیشه بهار اشنا شوید.ضد نفخ معده و روده، تحریک کننده کار کلیه ها، افزایش دهنده جریان خون و فعالیتهای قلبی می‌باشد. عصاره هيدروالكلي گياه هميشه بهار كوهي در درمان التهاب اثربخشي قابل ملاحظه اي اعمال مي كند. ماده موثره و اثربخش آن هلنالين است كه موجب مهار فاكتور كپي برداري NF-kappa B(Transcription) مي‌شود. اين ماده، فاكتور TNFα كه توسط ماكروفاژهاي ايجاد كننده التهاب توليد مي شود را مهار مي‌كند. از طرف ديگر عوامل موثر ديگر در ايجاد التهاب مانند سيتوكين ها، اينترلوكين-۱و۶، TNFα و پروتئين C فعال را بطور قابل ملاحظه‌اي كاهش مي‌دهد. افزون برمهار عوامل فوق الذكر با مهار آنزيم سيكلواكسي ژناز-۲ از سنتز پروستاگلاندين هاي موثر در ايجاد التهاب پيشگري مي نمايد. يك ژل محتوي عصاره گلهاي هميشه بهار كوهي كه بطور موضعي روي عضله ساق پاي مرد داوطلب استفاده شده در تسكين درد عضلاني موثرتر از دارونما بوده است.

به عنوان رنگ موی طبیعی استفاده می‌شود. پودر گلبرگهای این گل را به شامپو یا نرم کنند اضافه کنید. مصرف مداوم از آن رنگ مو را روشن می‌کند.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *