خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / آشنایی با خواص هلیله سیاه

آشنایی با خواص هلیله سیاه

a08559119254102aهلیله سیاه،اهلیج، هلج یا هاری تاکی، درچین جزو گیاهان مقدس به شمار می‌رود.درادامه مطلب زیر با خواص هلیله سیاه اشنا خواهید شد.

هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری های متعدد از آن استفاده می شود. در این مطلب به نقل از «ehow» با چند خاصیت این گیاه آشنا می شویم.

▪ هلیله تقویت کننده حافظه است.

▪ مانع از سفید شدن مو می شود.

▪ تقویت کننده معده به حساب می آید.

▪ سیستم گوارشی را برای هضم غذا تحریک می کند.

▪ مصرف آن به طور موثر اسیدیته و سوزش سردل را درمان می کند. مصرف آن پس از غذا، اسیدیته معده را خنثی می کند.

▪ جویدن هر شب آن بیماری آسم را به حداقل کاهش می دهد.

▪ به عنوان ملین خفیف، یبوست را درمان می کند.

▪ برای درمان ناراحتی های چشمی، چشم را با دم کرده آن شست و شو دهید.

▪ جویدن روزانه مقداری از آن به صورت ناشتا، بیماری های متعدد از جمله بواسیر، قولنج و یبوست و آسم را درمان می کند.

▪ مصرف پودر شده آن، خون را تصفیه می کند.

▪ برای برطرف کردن سیاهی دور چشم موثر است.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *