خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / آشنایی با خواص نمک دریایی

آشنایی با خواص نمک دریایی

52afec8db48789ddb0ece814babfd51fنمک دریا به نمک حاصل از تبخیر آب دریا گفته می‌شود که بیشتر در آشپزی و لوازم آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نمک به طور معمول گرانتر از نمک معمولی است و بیشتر در چیپسها استفاده می‌شود.درادامه مطلب زیر با خواص نمک دریا آشنا خواهید شد.

منظور از واژه “نمک دریا” نمک  طبیعی طعام می باشد. برخی چشمه ها، رودخانه ها، درياچه ها و دریاها حاوی نمک طبیعی طعام می باشند، یعنی همان نمکی که در احادیث متعدد استفاده از آن سفارش شده است و مورد نیاز بدن بوده و در طول قرن ها مردم استفاده می کردند و برای هم هدیه می بردند. نکته قابل توجه این که هنوز این نمک ها دست کاری و تجزیه شیمیایی نشده اند.

 

بسیاری از افراد با شنیدن برخی مزایایی نمک دریایی نسبت به نمک معمولی تمایل پیدا کرده‌اند از این نمک بیش از پیش در تهیه غذاهایشان استفاده کنند با این امید که به ارتقای سلامتی‌اشان کمک کنند.

 

 

 

برخی مزایای نمک دریایی نسبت به نمک معمولی عبارتند از:

 

 

نمک معمولی از درون معادن یا دریاها استخراج می‌شود و سپس با انجام فرآیندهای صنعتی، ناخالصی‌های آن گرفته می‌شود در حالی که، نمک دریایی از تبخیر آب دریا حاصل می‌شود.

نمک دریایی نسبت به نمک معمولی دارای مواد معدنی بیشتری بوده از این رو سالمتر از نمک معمولی است.

 

 

تنوع استفاده از نمک معمولی بیشتر از نمک دریایی است.

نمک دریایی در خود دارای مواد معدنی طبیعی است در حالی که به نمک معمولی ید و دیگر مواد افزودنی شیمیایی مانند یلیکوآلومینات سدیم، فسفات کلسیم، کربنات منیزیم اضافه می‌شود.

 

 

نمک دریایی، به خاطر خواص مفید بیشتر آن نسبت به نمک معمولی، برخلاف قیمت بالایی که دارد تعداد خریداران آن هر روز بیشتر می‌شود.

نمک دریایی نسبت به نمک معمولی، طعم بهتری دارد.

 

 

بسیاری، نمک دریایی را نمک زنده و نمک معمولی را نمک مرده تلقی می‌کنند.

 

 

 

 

 

 

 

لازم به ذکر است از نمک دریایی نیز باید به اندازه نمک معمولی، ‌یعنی به مقدار ۴ – ۳ گرم در روز استفاده کنید، ‌زیرا زیاده‌روی در مصرف این نمک نیز بیماری‌های قلبی و سکته را به همراه خواهد داشت و طول عمر فرد را پایین خواهد آورد.

 

جالب است بدانید مطالعات نشان داده‌است که استفاده از رژیم‌های غذایی که نمک فراوانی در آن‌ها وجود دارد احتمال پوکی استخوان را به مراتب افزایش می‌دهد.

بنابراین استفاده از نمک دریایی در حجم نامتعارف به افرادی که دارای فشارخون بالا هستند و نیز زنان باردار توصیه نمی‌شود.

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *