خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / آشنایی با خواص نان سبوس دار

آشنایی با خواص نان سبوس دار

172680سبوس عبارت است از پوسته گندم یا برنج که سرشار از ویتامین ب، ویتامین ای، پانتوتنیک اسید، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز، و سلنیوم می‌باشدو به همین دلیل دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است. همین‌طور، مصرف نان، آرد، و برنج سبوس دار می‌تواند بسیاری از نیازهای تغذیه‌ای انسان را برطرف نماید.درادامه مطلب زیر با خواص نان سبوس دار آشنا شوید.

 

تافتون نانی گرد و نازک است که دارای منافذ ریز بوده و بافت داخلی و پوسته آن تا حدودی به هم چسبیده هستند بطوری که قابل تفکیک نیستند.

 

 

 

نان تافتون با اضافه کردن خمیر مایه و حرارت مستقیم پخت می‌شود که در صورت رعایت اصول پخت‌، بوی مطبوع و مزه خوب، عدم چسبندگی و درآمدن به شکل توده خمیر در دهان و فرورفتگی‌های زیاد و سطح یکنواخت از نشانه‌های نان تافتون مرغوب خواهد بود.

 

نگهداری تافتون نیز از اهمیت بالایی برخوردار است بطوری که در صورت نگهداری خوب از آن‌، میزان ضایعات کاهش چشمگیری خواهد داشت.

 

 

 

 

یکی از روش‌های نگهداری نان قرار دادن در فریزرهای خانگی و عدم نگهداری طولانی مدت آن در یخچال است.

 

با توجه به مصرف بالای نان در ایران توجه به نوع پخت و آرد مورد استفاده بسیار مهم است. نانی که از آرد سبوس‌دار تهیه می‌شود و با خمیر مایه و بدون استفاده از جوش شیرین به عمل می‌آید و با حرارتی ملایم، یکنواخت و شعله غیرمستقیم پخته می‌شود، سالم‌ترین نان‌ است.

 

 

نان‌هایی که با استفاده از خمیر مایه تهیه می‌شود، از ارزش تغذیه‌ای بالایی برخوردار است، قابلیت هضم خوبی دارد و ضایعات و دورریزی آن ها بسیار کمتر از نان‌های تهیه شده با جوش شیرین است و عطر و بوی این نان‌ها به هیچ‌وجه قابل قیاس با نان‌های جوش شیرین‌دار نیست و ماندگاری بهتری دارد.

 

 

 

یک نان خوب، ظاهر سالم، کاملا برشته، پخته شده دارد و در سطح آن سوختگی مشاهده نمی شود و طعم، مزه و بوی خوشایند ،دارای بافت نرم و یکنواخت است و قابلیت برش پذیری‌ مطلوب دارد.

 

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *