خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / آشنایی با خواص فلفل قرمز

آشنایی با خواص فلفل قرمز

chili-4.jpg

فلفل تند میوه گیاهی از سرده فلفل دلمه‌ای است که عضوی از خانواده بادنجانیان می‌باشد. فلفل قرمز از قاره آمریکا می‌آید. بعد از کشف امریکا توسط کریستف کلمب و مبادله همه جانبه بین قاره ها،مبادله کلمبی، تیپ‌های گوناگونی از فلفل تند در سراسر دنیا برای استفاده خوراکی و پزشکی پرورش پیدا کرد. فلفل قرمز و فلفل هابانرو از انواع این فلفل هستند.درادامه مطلب زیر با خواص این فلفل آشنا شوید.

شايد سراغ خيلي از مواد غذايي مي‌رويد تا لاغرتان كند اما دانستن اينكه انواع فلفل چه تاثيري در كاهش وزن شما دارد برايتان جالب خواهد بود. فلفل تند، خواص دارويي بسياري دارد وبه همين خاطر امروزه استفاده از اين ادويه دراكثر غذاها باب شده است.

امروزه باور غلطي كه فلفل قرمز وفلفل تند باعث ايجاد زخم معده يا تحريك آن مي‌شوند، كاملا رد شده وفوايد اين ماده غذايي از مضرات آن پيشي گرفته است. تحقيقات جديد برساختار اين ماده غذايي وچگونگي عملكرد آن در سيستم بدن نشان داده، استفاده از فلفل تند مي‌تواند كمك بزرگي در كاهش وزن بكند. نوعي عصاره كه از فلفل تند گرفته مي‌شود دردرمان بسياري از امراض پوستي مانند رفع التهاب وبر افروختگي پوست، رفع لك وانواع كك ومك موثر است. فلفل تند داراي خواص ضد سرطاني است. انواع اكسيدان موجود در اين ماده غذايي در مبارزه با راديكال‌هاي آزاد در بدن نقش چشمگيري دارند. همچنين فلفل چيلي يا فلفل تند در جلوگيري از رشد سلول‌هاي موثر‌است. قطعا همه افرادي كه رژيم غذايي خاصي را دنبال مي‌كنند با شنيدن اينكه قرص‌هاي لاغري جديد حاوي تركيب DCT وارد بازار شده، خيلي خوشحال مي‌شوند. تركيبات اين قرص‌ها مواد موجود در فلفل قرمز تند است كه باعث افزايش سوخت وسازبدن ودر نتيجه كاهش وزن مي‌شود. با نوش جان كردن فلفل تند، احساس گرما وآتش گرفتن مي‌كنيد. علت اين است كه كاپساسين موجود در فلفل باعث ترشح آدرنالين مي‌شود؛ اين هورمون در بالا رفتن دماي بدن نقش موثري دارد. دماي بدن بالا رفته، متابوليسم افزايش پيدا مي‌كند ودر بسياري از افراد، باعث عرق كردن مي‌شود. پس از اينكه اين حالت به وجودآمد، بدن كالري بيشتري مي‌سوزاند وفرد لاغر مي‌شود. قطعا فلفل بدون هيچ دليلي تند نيست؛ تندي آن هم علتي دارد! اين ماده غذايي، حاوي كالري بسيار كمي است، به همين خاطر مهمان تمام بشقاب‌هاي رژيمي است. فلفل تند براي درمان افراد مبتلا به آرتروز نيز موثر است. تحقيقات اخير نشان مي‌دهد، مصرف فلفل قرمز يا فلفل تند با كاهش ناراحتي‌هاي مفصلي وآرتروز رابطه مستقيمي دارد.
فلفل تند علاوه برداشتن خاصيت ضدسرطاني به ميزان چشمگيري حاوي فيبر است كه در حفظ سلامت بدن موثر است. انواع فلفل چه از نوع تند وچه شيرين، حاوي تركيباتي هستند كه تحقيقات نشان‌داده دماي بدن را به ميزان چشمگيري بالا مي‌برند ومصرف اكسيژن را بعد از ۲۰‌دقيقه خوردن فلفل به حداكثر مي‌رسانند؛ اين يك خبر بسيار خوشحال كننده است چرا كه به اين معناست كه بدن، كالري بيشتري مي‌سوزاند وبه كاهش وزن كمك بسياري مي‌كند. بدنيست بدانيد كه اين دسته از سبزي‌ها از قديم مورد توجه گياه شناسان غربي بوده اند.

 

منبع:salamatnews.com

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *