خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / آشنایی با خواص زنیان

آشنایی با خواص زنیان

تخم-زنیان

زنیان ( اجوان، نانخواه ) گیاهی است علفی ، یکساله و بی کرک به ارتفاع ۳۰ تا ۹۰ سانتی متر (کمتر از یک متر ) پر شاخ و برگ ، که به حالت خودرو در نواحی شرقی هند، ایران و مصر می روید.علاوه و در نواحی مذکور و نقاط مختلف پرورش می یابد. برگهائی با پهنک منقسم به بریدگی های نازک و ظریف و گل ها با گلبرگ هایی به رنگ سفید و کوچک و همچنین مجتمع به صورت چتر مرکب دارد.درادامه مطلب زیر با خواص زنیان آشنا شوید.

زنیان، گیاهی با خواص فراوان است. دانه های آن که طعم و بوی قوی دارد، حاوی پروتئین، چربی، ماده معدنی، فیبر، کربوهیدرات، کلسیم، تیامین، ریبوفلاوین، فسفر، آهن و نیاسین است. در ادامه مطلب به بخشی از خواص زنیان اشاره می شود:

مصرف یک قاشق غذاخوری زنیان همراه با یک قاشق زیره و مقداری پودرزنجبیل، سوءهاضمه و رفلاکس معده را رفع می کند.

زنیان برا ی کاهش درد کلیه و از بین بردن سنگ مفید است.

مصرف زنیان با آب ولرم، برطرف کننده سرماخوردگی است و بخور آن، گرفتگی بینی را برطرف می کند.

ضماد تهیه شده از آب و زنیان آسیاب شده را روی قسمت هایی از بدن که خارش دارد، قرارد هید تا ناراحتی رفع شود.

برای پیشگیری از خونریزی بیش از حد و نامنظمی قاعدگی، مقداری زنیان را با کمی آب در کوزه سفالی بریزید و روز بعد میل کنید.

ماساژ دادن با روغن آن، درد آرتریت را کاهش می دهد.

برای درمان و رفع اسهال و اسهال خونی، روزانه زنیان خیس شده در آب را میل کنید.همچنین مخلوطی از پودر زنیان و ماست را به صورت بمالید و بگذارید مدتی بمانداین امر باعث کمرنگ شدن لکه ها خواهد شد.

– See more at: http://www.persianpersia.com/health/hdetails.php?articleid=21140&parentid=65&catid=87#sthash.CaJCRcZH.dpuf

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *