خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / آشنایی با خواص بومادران

آشنایی با خواص بومادران

2014.08.30.13.57.08بومادران (سرده)(نام علمی: Achillea) نام یک سرده از طایفه کاسنیان آنثمیدئا است.درادامه مطلب زیر با خواص گیاه بومادران آشنا می شوید.

millefolium

نحوه استفاده :

خوراکی میباشد که به صورت جوشانده به مصرف میرسد و به طرق دیگر هم مصرف میشود که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید.

 

خواص :

نام علمی این گیاه Achillea millefolium میباشد اين گياه را علف هزار برگ هم مي نامند. اين گياه معطر داراي اسانس، اينولين و کمي تانن است و در کشورهاي اروپايي به عنوان دارو براي قطع تب استفاده مي شود.

اين گياه بطور خاص تب بُر است. ضماد آن جهت درد سينه مفيد است. بُخور و جوشانده آن براي درمان زکام مفيد است، پس در زمان سرماخوردگي بسيار مفيد است.

ادرار را زياد مي کند، در نتيجه براي سنگ هاي کليه مفيد است.

باد شکن است.

ماساژ دادن محل درد با روغن بومادران يا گذاشتن سوخته آن بر روي محل زخم ، موجب تسکين درد و جلوگيري از خونريزي مي شود.

در قديم ضماد بومادران يعني برگ هاي تازه آن را که با روغن ترمس ( باقلاي مصري ) مخلوط بوده ، بر روي محل کچلي يا روي صورت مردان جوان براي رويش مو قرار مي دادند.

جوشانده سرشاخه گلدار آن براي رفع دردهاي قاعدگي مفيد است.

ضماد بومادران براي درد سينه و انواع سردرد استفاده مي شود.

خوردن آن باعسل انواع کرمهای معده رابیرون میکند.

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *