خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / آشنایی با خواص بالنگ

آشنایی با خواص بالنگ

2014.08.09.02.30.37بالَنگ (بادرنگ، بالنگو، بالنجو) Citrus medica cedrata میوه‌ای خوراکی از تیرهٔ مرکبات (Rutaceae) است. از آن در مرباسازی استفاده می‌شود.درادامه مطلب زیر با خواص بالنگ آشنا شوید.

 

بالنگ برای تقویت قلب مفید استبالنگ میوه مرکباتی است و اغلب در آسیا، آمریکای مرکزی و جنوبی و کشورهای مدیترانه کشت می شود.

 

▪ در رفع نفخ معده و هضم غذا موثر است.

 

▪ بالنگ برای تقویت قلب و کبد مفید است.

 

▪ دم کرده پوست خشک شده این میوه برای ترشح صفراوی مفید است و جویدن آن خوشبو کننده دهان است.

 

▪ قراردادن گوشت سفید خشک شده آن در لابه لای لباس ها مانع بید زدن آن ها می شود.

 

▪ مالیدن روغن بالنگ برای رفع بی حسی، فلجی، سیاتیک، امراض عصبی، درد کلیه و مثانه مفید است.

 

▪ جویدن پوست این میوه باعث خوشبو شدن دهان می شود.

 

▪ تخم بالنگ ضد تب است و برای از بین بردن کرم روده ای مفید می باشد.

 

▪ این میوه خنک کننده و آرام بخش است.

منبع:

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *