خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / آشنایی با خواص بادیان

آشنایی با خواص بادیان

1apple11

انیسون (با نام علمی Pimpinella anisum) گیاهی با دانه‌های بسیار معطر است که آن را بادیان رومی نیز می‌گویند و بسیار شبیه به رازیانه است. انیسون از تیره چتریان است و با دانه‌هایی سبز رنگ، گلابی شکل و کوچک که قسمت فوقانی آن نوک تیز بوده و پنچ خط برجسته (ده شیار) بر روی آن کاملاً مشهود است. انیسون غالباً با دانه‌های هشت شیاری رازیانه اشتباه گرفته می‌شود.درادامه مطلب زیر با خواص بادیان آشنا شوید.

بادیان گیاهی چند ساله بومی کشور مصر و مناطق مدیترانه است که امروزه در سراسر جهان کشت می شود. گل آن کوچک سفید مایل به زرد است و برگ های آن نیز به شکل پر است. میوه این گیاه که سفید متمایل به خاکستری است، خاصیت دارویی زیادی دارد. از جمله باعث افزایش شیر مادران می شود. در قرن هفتم رومی ها از این گیاه برای درمان سرفه و از بین بردن بوی نامطبوع دهان استفاده می کردند.

خواص بادیان:

 

▪ برای هضم غذا، بادیان را پس از هر وعده غذایی میل کنید.

 

▪ افزودن پودر دانه آن به چای، نفخ معده را از بین می برد.

 

▪ روغن دانه بادیان خاصیت خلط آور دارد.

 

▪ برای تقویت طعم و تاثیرگذاری آن را به خمیر دندان و دهان شویه ها اضافه می کنند.

 

▪ بادیان به عملکرد روده کمک می کند و حالت استفراغ، اسهال و معده درد را رفع می کند.

 

▪ مصرف روزی یک فنجان چای بادیان شیر مادر را افزایش می دهد.

 

▪ بادیان ماده ضدعفونی کننده خوبی است که برای درمان ناراحتی های متعدد پوستی به کار برده می شود.

 

▪ دانه بادیان سکسکه و دردهای شدید معده را از بین می برد.

 

▪ چای این گیاه ناراحتی های تنفسی مانند سرماخوردگی، برونشیت، سینوزیت، ذات الریه و سرماخوردگی را درمان می کند.

 

▪ چای بادیان قولنج را درمان می کند.

 

▪ روغن آن، با تحریک گردش خون درد آرتریت را تسکین می دهد.

 

▪ موجب قاعدگی و عرق آور است و برای کبد مفید است.

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *