خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / آشنایی با خواص آب لبو

آشنایی با خواص آب لبو

image_13940325137470معمولاً لبو به روش آبپز یا بخارپز یا مخلوط در غذا ( انواع سوپ و آش ) پخته می شود ولی از آب لبو نیز کیتوان استفاده نمود درادامه مطلب زیر با خواص آب لبو آشنا شوید.

ورزشکاران معتقدند که نوشیدن آب لبو  پیش از انجام ورزش قادر است جریان خون را زیاد کند و سبب بهبود کار ورزشی شود. آب لبو سرشار از از نیترات است، از دیدگاه نظری نیترات در بدن به اکسید نیتریت تبدیل می شود و موجب شل شدگی عروق خونی و افزایش جریان خون و در نتیجه کاهش فشار خون می گردد. برخی از ورزشکاران قدرتی و توانی با مصرف این قبیل از مکمل ها انتظار کاهش میزان خستگی عضلانی و به تأخیر انداختن آن در هنگام فعالیت های ورزشی تناوبی شدید را دارند. در حال حاضر، برخی از بیماران نیز از پزشک خود می پرسند؛  آیا خوردن آب ریشه چغندر قند می تواند فشار خون را کاهش دهد؟ بدین منظور، هدف اصلی این پژوهش حاضر،  ارزیابی اثرات آب ریشه چغندر قند بر رگ گشایی و نیز کاهش فشار خون بود. محققین جریان خون بازویی آزمودنی های سالم را در حالت استراحتی و پس از ۶ نوع شدت فعالیت ورزشی، قبل و پس از خوردن آب ریشه چغندر ارزیابی کردند.  یافته ها نشان داد که آب ریشه چغندر قند در شرایط استراحتی می تواند موجب شل شدگی دیواره عروقی و در نتیجه کاهش کار قلب شود، ولی در هنگام فعالیت ورزشی این اثرات را ندارد. ورزشکاران استقامتی بر این باورند که خوردن مکمل های حاوی ریشه چغندر می تواند باعث افزایش جریان خون و متعاقب آن اکسیژن رسانی به عضله در هنگام تمرینات و مسابقه شود. با وجود این، نتایج  این مطالعه این اثرات را تأیید نکرد. یافته های حاصل از این مطالعه در Applied Physiology, Nutrition, and Metabolism منتشر شد.

منبع : www.yourdoctor.ir

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *