خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / آشنایی با خواص آب سبزه گندم

آشنایی با خواص آب سبزه گندم

wheatgrass-juice

سبزه گندم حاوي ۷۰ درصد کلروفيل بوده که دارا بودن اين خاصيت به تنهايي باعث شده تا اين ماده غذايي به غذاي فوق العاده اي تبديل شود.سبزه گندم غذاي کاملي بوده و سرشار از ويتامين هاي C ،E ،K و B کمپلکس (شامل B12) است. در بخش مواد معدني سرشار از کلسيم، کبالت، آهن، منيزيم، فسفر، پتاسيم، پروتئين، سديم، سولفور و روي است.درادامه مطلب زیر با خواص آب سبزه گندم آشنا شوید.

بهترين روش دست يافتن به خواص فراوان اين ماده غذايي، روش آبگيري آن است. مصرف حدود ۵۰ گرم از اين نوشيدني انرژي کل روز شما را تامين مي کند.

 

 

برخي از خواص اين نوشيدني عبارتند از:
• از بروز بيماري آلزايمر پيشگيري مي کند.
نوشيدن منظم آن به طور قابل توجهي از ابتلاي فرد به بيماري آلزايمر و ديگر مشکلات ذهني پيشگيري مي کند.

 

• براي درمان کم خوني توصيه مي شود.
اين ماده غذايي از آن جا که حاوي مقدار فراواني آهن است خون ساز بوده و تعداد گلبول هاي قرمز را نيز افزايش مي دهد. با مصرف اين نوشيدني گلبول هاي قرمز در بدن شما بازسازي شده و فعاليت خود را دوباره از سر مي گيرند و اکسيژن تازه را براي سطح بدن فراهم مي کنند.

 

• خاصيت ضد التهابي دارد.
اين نوشيدني با داشتن خواص قليايي، براي افرادي که از بيماري هاي التهابي مانند استئو آرتريت و آرتريت روماتوئيد رنج مي برند، ماده غذايي مطلوبي محسوب مي شود.

 

• حاوي آنتي اکسيدان است.
اين نوشيدني حاوي مقدار فراواني آنتي اکسيدان بوده و آنتي اکسيدان ها با خنثي سازي راديکال هاي آزاد فرآيند اکسيداسيون را متوقف مي کنند. با مصرف اين نوشيدني سبز از آلاينده هاي هوا مانند منو اکسيد کربن و دود سيگار کمتر آسيب مي بينيد.

 

• بوي بد دهان و بدن را از بين مي برد.
اين ماده غذايي با سم زدايي سيستم لنفاوي، معده و روده، کمک خوبي براي کاهش و حذف بوي بد دهان و بدن محسوب مي شود.

 

• حاوي پروتئين است.
نوشيدني سبزه گندم، حاوي ليست طولاني از آمينو اسيدها است که آجرهاي ساختمان پروتئين را در بدن تشکيل مي دهند. طبق گزارشات، اين نوشيدني سبز داراي ۵۰ درصد پروتئين است که اين مقدار سه برابر پروتئين موجود در گوشت قرمز است. پس سعي کنيد اين نوشيدني فوق العاده را در برنامه روزانه غذايي خود جاي دهيد.

 

• با سرطان مبارزه مي کند.
با داشتن مقدار عالي کلروفيل و بتاکاروتن در پيشگيري و مبارزه با سرطان موثر است. ترکيبات متنوع موجود در اين گياه سبز، عوامل موثر و قوي آنتي اکسيداني و ضد سرطاني هستند. طبق بررسي ها مصرف اين نوشيدني تا ۴۰ درصد خطر پيشرفت سرطان را کاهش مي دهد.

 

• براي ديابتي ها مفيد است.
اين نوشيدني با قابليت تنظيم سطح قند خون، ماده غذايي مفيدي براي مبتلايان به ديابت محسوب مي شود.

 

• براي کاهش فشار خون بالا مفيد است.
ترکيبات پروتئيني موجود در کلروفيل با کيفيت بالا نقش مهم و موثري در کاهش فشار خون بالا ايفا مي کنند.

 

• براي تقويت سيستم ايمني بدن مفيد است.
مصرف منظم ۲-۴ قاشق سوپ خوري از اين نوشيدني کمک خوبي براي تقويت سيستم ايمني بدن خواهد بود.

 

• براي پيشگيري از پوسيدگي دندان مفيد است.
براي پيشگيري از پوسيدگي و تسکين درد دندان و نيز پيشگيري از خونريزي لثه و پيوره مصرف اين نوشيدني توصيه مي شود.

 

• موجب تناسب اندام مي شود.
از آن جا که اين نوشيدني حاوي مواد مغذي، مفيد و فراواني است از ولع در خوردن غذا و پرخوري پيشگيري کرده که به نوبه خود در کاهش وزن مفيد است.

 

 

هشدار :
اگر شما از جمله افرادي هستيد که نسبت به خوردن گندم آلرژي دارند، مصرف اين نوشيدني را از مقدار کم (يک قاشق چايخوري در روز) شروع کنيد و در صورت بروز آلرژي از مصرف آن خودداري کنيد.

 

منبع: همشهری آنلاین

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *