خانه / آشپزی / کلوچه بادمجان کبابی

کلوچه بادمجان کبابی

fo1271

 

بادمجان یک میوه خوشمزه و پرخاصیت می باشد که با آن می توانیم غذاهای زیادی درست کنیم در این جا به آموزش درست کردن  کلوچه بادمجان کبابی می پردازیم .

کلوچه بادمجان کبابی ، مواد لازم

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
بادمجان ۲ عدد کبابی
پنیر سفید ۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰ گرم
فلفل سیاه به میزان لازم
کنجد به میزان لازم
آرد به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد

کلوچه بادمجان کبابی

 

آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم‌كم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يك‌دستي به وجود آيد و به دست نچسبد.

بادنجان را ساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رنده‌شده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد.

از مايه بادنجان كمي داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد.

روي آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۲۰ الي ۲۵ دقيقه قرار دهيد.

 

fo1271

کلوچه بادمجان کبابی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *