کاشت ناخن

کاشت-ناخنکاشت ناخن ها یکی از عمل هایی است که مثل همه زیبایی ها در عین زیبایی بخشیدن دارای عوارض خاص خود می باشد.در ادامه مطلب زیر عوارض کاشت ناخن را برای شما عزیزان بازگو میکنیم.

برای مثال به برخی از عوارض ناشی از محصول‌های آرایشی ناخن و روش‌های زیباسازی آن اشاره می‌شود. یکی از محصولات آرایشی ناخن، استحکام‌دهنده‌ها هستند که قبلا به دلیل وجود فرمالدئید در آنها، واکنش‌های شدیدی مثل جدا شدن صفحه ناخن از بستر را ایجاد می‌کردند ولی در حال حاضر، استحکام‌دهنده‌هایی موجود است که حدود ۵ درصد فرمالدئید دارد و برای مصرف در لبه آزاد ناخن‌ها به کار می‌رود که باید هنگام استفاده با پوست اطراف ناخن تماس نداشته باشد. از دیگر عوارض این محصولات التهاب چین اطراف ناخن، رنگی شدن ناخن، افتادن موقتی صفحه ناخن، ایجاد جوشگاه در ناخن و التهاب پوست اطراف ناخن‌ها است.

استفاده از ناخن مصنوعی نیز ممکن است عوارضی در پی داشته باشد. این ناخن‌ها مراقبت بیشتری نسبت به ناخن طبیعی لازم دارند، زیرا محیط مناسبی برای رشد عوامل میکروبی و قارچی ایجاد می‌کنند. التهاب تماسی آلرژیک با محصول‌هایی که برای کاشت ناخن مصنوعی به کار می‌رود نیز یکی دیگر از عوارض است.

لاک ناخن به‌خصوص انواع رنگی آن سبب تغییر رنگ زرد صفحه ناخن به‌خصوص در قسمت انتهایی ناخن می‌شود. واکنش‌های تماسی آلرژیک نسبت به لاک، بیشتر مربوط به فرمالدئید است که این واکنش‌ها بیشتر در پلک‌ها، اطراف صورت، گردن یا دهان مشاهده می‌شود. این التهاب ممکن است گاهی به صورت منشر درآید.

یکی از نکته‌هایی که باید در مانیکور و پدیکور ناخن‌ها رعایت شود این است؛ تا آن‌جا که امکان دارد ناخن‌ها با کمترین انحنا کوتاه شوند و کناره‌های ناخن دست نخورده باقی بماند. این حالت در ناخن‌های پا اهمیت بیشتری دارد، چرا که به علت فشار کفش، امکان فرو رفتن ناخن به داخل نسج نرم اطراف زیادتر است. بهتر است که ناخن‌ها که ناخن‌ها کوتاه نشوند، بلکه سوهان زده شوند تا از ترک خوردن آنها جلوگیری شود. در صورت نیاز به کوتاه کردن ناخن‌ها ابتدا آنها را در آب، نرم کنید و در آب با یک قیچی یا ناخن‌گیر تیز کوتاه کنید. ناخن‌گیر و قیچی باید کاملا عمود بر سطح ناخن گرفته شود و لبه‌های تیر باقی مانده با یک سوهان ساییده شود.

در هیچ شرایطی نباید کوتیکول (پوسته ظریف قاعده ناخن)، برداشته یا به آن آسیب رسانده شود، چون در این صورت این سد حفاظتی صدمه می‌بیند و عفونت باکتریال، قارچی و ویروسی به ناخن نفوذ پیدا می‌کند. اکثر مشکل‌ها و عوارض ناشی از مانیکور حرفه‌ای به دلیل آسیب دیدن کوتیکول است. از دیگر نکته‌ها این است که سوهان زدن ناخن باید در یک جهت انجام شود و از حرکت‌های روبه عقب و جلو باید اجتناب کرد، زیرا این عمل منجر به آسیب دیدن ناخن می‌شود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

پیاز باعث زیبایی پوست و مو می شود

  پیاز نه فقط برای درمان ریزش موها، بلکه برای رشد مجدد موهای ریخته شده ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *