خانه / آشپزی / مرغ به سبک هلندی

مرغ به سبک هلندی

6273_274

مواد لازم برای پخت مرغ به سبک هلندی

   پنير موزارلا(رنده شده) هشتاد گرم    پنير گودا(رنده شده) صد گرم

   سينه مرغ (بي‌استخوان)/ چهار تیکه (معادل یک کیلو و دویست گرم )

   نمک و فلفلبه اندازه نیاز

   آب ليموترش یک قاشق سوپخوري(معادل چهارده  ميلي‌ليتر)

   کره یک سوم  پيمانه (پنجاه گرم)

   قارچ ده عدد (صد گرم)

   سير/   حبه ( ده  گرم)

پياز یک  عدد (معادل صدو چهل گرم)

 طرز پخت مرغ به سبک هلندی
به مقدار نصق  کره را در تابه‌اي بريزيد و پياز و سير را با آن تفت دهيد. بعد قارچ و سپس آب ليموترش را بیفزایید  و آنقدر تفت دهيد تا آب آن کاملا” بخار شود. تیکه های سينه‌ مرغ را بکوبيد و نمک و فلفل بزنيد. دو طرف هر تیکه مرغ را در بقيه‌ کره سرخ کرده و کنار هم در ظرف پيرکس چرب شده بچينيد. پياز و قارچ و سير  را با نمک و فلفل قاطی  کنيد و روي مرغ بريزيد. روي آن پنيرهاي رنده شده را بپاشيد. غذا را به مدت ده الی پانزده دقيقه در فري که با دماي سی صد و پنجاه درجه‌ فارنهايت درجه ، بپزيد.

 نکته:

اگر به قارچ آبلیمو بزنید این کار باعث می شود که قارچ شما تیره رنگ نشود

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *