مربا عضو جدا نشدنی سفره صبحانه است.در این قسمت طرز تهیه مربای آلوورا را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- آلوورای تازه پوست گرفته و خردشده: یک کیلوگرم
- شیر: یک کیلو گرم
- آب: ۷۰۰ گرم
- اسانس آلوورا: ۲ قطره
- آبلیموی تازه: یی قاشق غذاخوری
روش تهیه:۱ – آلوورا را پوست بگیرید و ژلهای وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبهای خرد ینید.۲ – آلوورای خرد شده را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید.۳ – بعد از اینیه آلوورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و ۲۰۰ گرم از شیر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید ترییب شیر و آلوورا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای محیط قرار بگیرد.۴ – ترییب شیر و آلوورا را روی حرارت بالا قراردهید تا جوش بیاید. بعد از اینیه به جوش آمد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر بجوشد. ۵ – ۸۰۰ گرم باقیمانده از شیر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و ۷۰۰ گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شیر یاملا در آب حل شود.۶ – سپس ترییب آب و شیر را روی حرارت بگذارید تا زمانی یه به نقطه جوش برسد.۷ – هنگام جوشیدن یف شیر سطح آب میآید یه باید آنها را با یی قاشق بردارید.۸ – حرارت گاز را ملایم ینید و اجازه دهید به مدت یی ساعت همینطور بجوشد.۹ – وقتی یه ترییب یمی غلیظ شد آلوورا و شیری را یه قبلا پختهاید روی شربت بریزید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه ینید.۱۰ – مربای شما آماده است فقط اجازه دهید یه یاملا خنی شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه ینید.نیته:اگر نتوانستید اسانس آلوورا پیدا ینید میتوانید وانیل را جایگزین آن ینید.