خانه / آشپزی / چطور فیله میگو بپزیم

چطور فیله میگو بپزیم

1130833

  • ادویه مخصوص ترکیبی است از ۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز آسیاب کرده، یک‌دوم قاشق چایخوری زیره سبز، یک‌دوم قاشق چایخوری پودرفلفل‌قرمز‌تند، یک‌چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه، ۱ قاشق چایخوری پودر‌سیر، ۱ قاشق چایخوری زردچوبه……….

 

مواد لازم  برای ۴-۶ نفر

روغن                               یک‌دوم پیمانه

پیاز خرد کرده                    ۱ عدد

سیر خرد کرده                  ۴ حبه

میگوی پاک‌کرده                 ۸۰۰ گرم

گشنیز و شنبلیله خرد کرده ۱ کیلوگرم

تمرهندی                         ۱ بسته

نمک‌وفلفل                       به میزان لازم

ادویه مخصوص                 ۱ قاشق سوپخوری

 روش تهیه قلیه میگو

روغن را در تابه گودی بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید آن‌گاه میگوها را بیفزائید و تفت دهید. سپس گشنیز و شنبلیله را نیز اضافه کنید و قدری تفت دهید. حالا تمرهندی صاف کرده، نمک و فلفل را بیفزائید و به مدت تقریبی ۵ دقیقه روی حرارت ملایم، بپزید. تا قلیه‌ جا بیفتد.

یادآوری ۱: تمرهندی را با ۲ پیمانه آب گرم مخلوط کنید و بعد صاف نمائید.

یادآوری ۲: ادویه مخصوص ترکیبی است از ۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز آسیاب کرده، یک‌دوم قاشق چایخوری زیره سبز، یک‌دوم قاشق چایخوری پودرفلفل‌قرمز‌تند، یک‌چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه، ۱ قاشق چایخوری پودر‌سیر، ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و یک‌دوم قاشق چایخوری گرد لیمو عمانی. اگر از این ترکیب مقداری باقی ماند می‌توانید در شیشه‌ای دربسته آن را نگه دارید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *