خانه / آشپزی / طرز پخت ته چین گوشت و بادمجان

طرز پخت ته چین گوشت و بادمجان

13802935381

مواد لازم برای پخت ته چین گوشت و بادمجان برای هشت نفر

– كره پنجاه گرم

– روغن سرخ‌ كردنی به اندازه نیاز

– زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری

– نمك و فلفل به اندازه نیاز

– زعفران ساییده شده ۱ قاشق چای‌خوری

– ماست چهار قاشق سوپ‌خوری

– زرده تخم‌ مرغ سه عدد

– پیاز ۱ عدد (خلالی خرد شود)

– گوشت چرخ‌كرده دویست و پنجاه گرم

– بادمجان ۱ كیلوگرم

– برنج سه پیمانه

طرز پخت ته چین گوشت و بادمجان

ابتدا خوب بادمجان‌ها را بشویید و پوستشان را بكنید. بعد به صورت حلقه‌ای ببرید و كمی نمك روی آن بزنید .
در تابه‌ای مقداری روغن مخصوص سرخ‌كردن بریزید و بادمجان‌ها را در آن سرخ نمایید . بعد از سرخ‌شدن هر دو طرف بادمجان‌ها، آنها را به ظرف دیگری منتقل كنید.
پیاز خردشده را نیز داخل تابه دیگری سرخ كنید تا طلایی رنگ شود. بعد زردچوبه را به آن اضافه كنید و همراه پیاز كمی تفت دهید.
پس از آن، گوشت چرخ‌كرده را همراه كمی نمك و فلفل به پیازداغ بیفزایید. این مخلوط را روی شعله متوسط اجاق‌گاز قرار دهید و آن‌قدر هم بزنید تا گوشت، تفت داده شده و همزمان بپزد.
نكته: برای آنكه گوشت زودتر بپزد، در ظرف را بگذارید.
از طرف دیگر، قابلمه متوسطی را تا نیمه از آب پر كنید و پس از اضافه‌كردن كمی نمك به آن، روی حرارت اجاق‌گاز بگذارید تا به جوش آید.
سپس برنجی را كه ۳-۲ ساعت پیش خیس كرده بودید، داخل آب درحال جوش بریزید و چند دقیقه حرارت زیاد بدهید تا همراه با آب بجوشد.پس از گذشت مدت زمان لازم، آن را آبكش كنید. برنج آبكش‌شده را كنار بگذارید.
حالا زرده‌های تخم‌مرغ، زعفران و ماست را در كاسه بزرگی بریزید و خوب هم بزنید؛ سپس برنج آبكش‌شده را به این مواد اضافه كرده و خوب با آن مخلوط كنید.داخل یك تابه گرد نسوز كمی روغن بریزید و نیمی از برنج را در آن بریزید.
حالا بادمجان‌های حلقه‌شده را روی برنج بچینید و آنها را با لایه‌ای از گوشت چرخ‌كرده سرخ‌شده بپوشانید.
در پایان باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و با قاشق سطح آن را صاف كنید.پیش از دم‌كردن برنج، با انتهای دسته قاشق چند سوراخ داخل آن ایجاد كنید و بعد كره آب شده را روی برنج بپاشید ، در ظرف را بگزارید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگزارید .
بعد از گذشت حدود ربع ساعت دم‌كنی را روی تابه بگزارید  و بگذارید تا ته‌چین به‌طور كامل دم بكشد

ته چین گوشت و بادمجان شما آماده شده است میل کنید امیدواریم خوشتان بیاید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *