مواد لازم برای تهیه گالانتين مرغ
نمك، آبليمو و فلفل و زغفران………..به اندازه نیاز
مرغ درشت………………………….۱ عدد
خلال هويج…………………………یک چهارم پيمانه
خلال پسته……………………….. ۱ بسته کوچک
خلال بادام ……………………….. ۱ بسته کوچک
خلال نارنج…………………………..نیم پيمانه
روغن مایع………………………….نیم پيمانه
برنج پخته و آبکش شده…………….نیم پيمانه
طرز تهیه گالانتين مرغ
مرغ را از شب قبل در نمك، فلفل و آبليمو يا در آب نمك بگزارید . از زير گردن مرغ تا انتهاي دم مرغ را چاك دهید و گوشتهاي مرغ را از استخوان جدا كنيد. دوباره داخل مرغ را با آبليمو، نمك و فلفل مزهدار بگزارید و خلال بادام، خلال نارنج، برنج پخته، خلال پسته و خلال هويج را در داخل مرغ بگزارید و مرغ را با نخ و سوزن بدوزيد. بعد قسمت بیرونی مرغ را زعفران و روغن ماليده كنار بگذاريد.
در سيني فر كمي سيب درختي،كرفس، هويج و سبزيجات معطر و پيازچه بگزارید و مرغ زعفراني را به همراه يك ليوان آب روي اين مواد بگزارید و به مدت يك ساعت و نيم الي دو ساعت در طبقه وسط با درجه حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهايت بپزيد. در اين ميان هر بیست دقيقه يكبار به مرغ سر زده اگر آب آن كم شد به آن آب اضافه کنید تا در آخر رنگ مرغ طلايي شود.
در سيني فر كمي سيب درختي،كرفس، هويج و سبزيجات معطر و پيازچه بگزارید و مرغ زعفراني را به همراه يك ليوان آب روي اين مواد بگزارید و به مدت يك ساعت و نيم الي دو ساعت در طبقه وسط با درجه حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهايت بپزيد. در اين ميان هر بیست دقيقه يكبار به مرغ سر زده اگر آب آن كم شد به آن آب اضافه کنید تا در آخر رنگ مرغ طلايي شود.