خانه / آشپزی / طرز تهیه گارنی یاریخ

طرز تهیه گارنی یاریخ

fo1318

مواد لازم برای تهیه گارنی یاریخ

پياز ۱ عدد

رب گوجه فرنگي ۲ قاشق سوپخوري

سير ۴

نمك و جعفري به اندازه نیاز

گوشت چرخ كرده دویست و پنجاه گرم

بادمجان ۶ عدد

طرز تهیه گارنی یاریخ

پوست بادمجان‌ها را از دو ساعت قبل بکنید  از وسط‌شان يك برش بزنید و به آنها نمك بپاشیم تا تلخي بادمجان گرفته شود . پياز خردشده را در مقدار كمي روغن تفت دهید ، بعد  گوشت و نمك را اضافه کنیم بعد رب گوجه فرنگي را اضافه مي‌كنيم و در آخر پخت جعفري و سير ريز خرد کرده را هم اضاف کنیم و از روي حرارت بر مي‌داريم. حالا بادمجان‌ها را در روغن مايع سرخ کنید و داخل صافي مي‌گذاريم. مواد گوشتي را داخل بادمجان‌ها پر کنید و در مقداري رب‌گوجه‌فرنگي سرخ شده كه يك ليوان آب به آن اضاف کنیم و ده دقيقه مي‌پزيم.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *