خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز

طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز

fo2309کیک گردویی درمیان کیک ها از مزه بهتری برخوردار است وبسیاری از افراد برای درست کردن کیک درابتدا کیک گردویی را پیشنهاد میشوند.درادامه مطلب زیر طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز را برای شما عزیزان آموزش میدهیم.

مناسب برای : جشن تولد
آماده سازی : ۴۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای ۵ نفر :

 تخم مرغ چهار عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
 اسانس موز  یک قاشق غذا خوری
 شکر نصف پیمانه
شیر یک پیمانه
گردو خرد شده یک پیمانه
 کره یا روغن مایع سه چهارم پیمانه
آرد الک شده نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.
تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید ۳/۴ گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت ۲۵ دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند ۵  دقیقه دیگر بماند کافی است .

 

منبع : beryooni.co

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *