خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج

1

مواد لازم برای درست کردن کیک هویج

پودر دارچين: ۱ قاشق مرباخوری يا دو قاشق مرباخوری زنجبيل تازه رنده شده يا سه چهارم پودر زنجبيل.

شكر: دو فنجان
روغن مايع : سه‌چهارم فنجان
نمك: مقدار کمی

جوش شيرين: نصف قاشق مرباخوری
بكينگ پودر: دو قاشق مرباخوری

شكر: دو فنجان
هويج ريز رنده شده: سه فنجان

تخم مرغ : چهارعدد
آرد سفيد: دوفنجان

طرز تهیه کیک هویج

تخم‌مرغ‌ها را سی دقیقه قبل از شروع آشپزی بيرون آورده و در هوای اتاق بگذاريد.
بعد تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و خوب بهم بزنید .
جوش‌شيرين، آرد، شكر، بكينگ‌پودر و نمك را هم قاطی كنيد.
بعد دارچين يا زنجبيل را هم ، هر كدام را كه دوست دارید  ، با مخلوط قاطی كنيد.
حالا تخم‌مرغ‌ها، هويج و روغن مايع را مخلوط کنید و به مخلوط خشك اضافه‌ و هم بزنيد.
حالا قالب‌ها را چرب کنید و کمی آرد داخل آن بپاشيد.
مخلوط را در قالب‌های مخصوص كيك بریزید و آن را در دمای صد و هشتاد درجه سانتيگراد به مدت سی و پنج دقيقه داخل فر بگذاريد.

در مرحله آخر چنگال را داخل كيك فرو كنيد. اگر مواد كيك به چنگال نچسبيد، كيك پهته شده است . در غير اين صورت ده دقيقه ديگر به آن فرصت دهيد تا خوب بپزد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *