خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک ایتالیایی

طرز تهیه کیک ایتالیایی

images

مواد لازم برای تزئین کیک:

زرده تخم‌ مرغ : دو عدد

گردوی خرد شده: د گرم

عسل: پنجاه گرم

کره: پنجاه گرم

شکر: صد گرم

شیر: شش قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه کیک ایتالیایی

آرد سفید: دویست و پنجاه گرم

شکر: صد و هفتاد و پنج گرم

کره: ۱۵۰ گرم (و یا روغن جامد صد و بیست گرم)

بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری

تخم‌ مرغ: ۲ عدد

شیر: ۱ پیمانه (۱ لیوان معمولی)

وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک ایتالیایی

آرد، بیکینگ پودر، شکر و وانیل را مخلوط کنید ، دو عدد تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط نماییم .

کره را کمی گرم کنید داخل تخم‌‌مرغ‌ ها می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌‌ها و کره مخلوط شوند .

شیر را اضافه کنیم و مخلوط آرد و شکر را می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شود و مایه نرم و لطیفی بدرست شود .

قالب مناسبی را چرب کنید ، آرد بپاشیم و مایه را در قالب می‌ریزیم؛ باید سر قالب سه تا چهار سانتی‌متر خالی بماند.

عسل، پنجاه گرم کره، صد گرم شکر ، شش قاشق سوپخوری شیر، نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی بریزیم ؛ ظرف را روی حرارت بگزاریم  تا جوش بزرند .

۲ عدد زرده تخم‌‌مرغ را مخلوط کنید ، داخل بقیه مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی حرارت برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می‌دهیم.

فر را با حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت یا صد و هفتاد و پنج درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

قالب را روی پنجره میانی فر بگزاریم ؛ کیک باید چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت  در فر بماند تا بالا بیاید، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود.

بعد قالب را بیرون می‌آوریم و بعد از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کنید ، کیک را در ظرف بگزارید.

این کیک را می‌توان ساده و بدون مواد تزئینی هم درست کرد . در اینصورت وقتی مایه کیک آماده شد آنرا در قالب بریزیم و بپزیم .

این کیک ایتالیایی در تمامی نقاط دنیا طرفداران فراوانی دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *