خانه / آشپزی / طرز تهیه کوفته روسی

طرز تهیه کوفته روسی

1318098129_kofte

مواد لازم برای تهیه کوفته روسی

آرد سوخاری، گردو، زعفران                  به اندازه نیاز
روغن                                               به اندازه نیاز
نمک، فلفل، زردچوبه                          به اندازه نیاز
تخم مرغ خام                                     یک عدد
زرشک                                              یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی                                  یک قاشق غذاخوری
گشنیز و جعفری خورد شده                   صد و پنجاه گرم
تخم مرغ آب پز                                     سه عدد
پیاز سرخ کرده                                     یک قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده                                  سیصد گرم
سیب زمینی پخته                                سیصد گرم
طرز تهیه کوفته روسی
گوشت را با پیاز سرخ شده و کمی روغن تفت می دهیم تا آب گوشت خشک شود.
سبزی خرد شده و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می نماییم و کمی تفت می دهیم.
فلفل ،  نمک ، زردچوبه و آب زعفران را هم به مواد اضافه می نماییم .
در آخر سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده بزنیدذ و به مواد اضافه نماییم و همه مواد را ورز دهیم . بعد از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بردارید و وسط آن را گود می کنیم، و کمی زرشک و گردو داخل آنها بریزیم و کوفته را به شکل گرد درست کنیم .
-کوفته ها را داخل تخم مرغ خام و بعد در آرد سوخاری غلط دهیم .
کوفته ها را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهیم  تا خودشان را بگیرند تا زمان  سرخ کردن وا نروند.
کوفته ها را در روغن داغ، سرخ می کنیم و با سس قرمز و گوجه سرو می کنیم.
این غذا روسی است و در تمام گشورهای دنیا محبوبیت خاصی دارد امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *