خانه / آشپزی / طرز تهیه کنسومه قارچ

طرز تهیه کنسومه قارچ

159-11451

مواد لازم برای تهیه کنسومه قارچ

نمك  کمی

فلفل  کمی

آب گوشت  چهار فنجان

كره  پنجاه گرم

آرد سفید  یک قاشق سوپخوری

سیب زمینی  دویست گرم

قارچ  دویست گرم

گوشت سینه مرغ بدون پوست  سیصد گرم

طرز تهیه کنسومه قارچ

آرد را در نصف کره تفت دهید کمی و استاک را کم کم اضافه نمایید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود. وقتی که بجوش آمد سیب زمینی های نگینی شده را اضافه کنیم و بگزاریم بپزد.
( در این مرحله میتوانید از دو لیوان شیر هم استفاده نمایید و از مقدار آب مرغتان کم کنید)

در تابه ای قارچها را با کره تفت دهید و به همراه مرغ ها به کنسومه اضافه می کنیم.
نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و میگذاریم تا جا بیافتد.
میتوالنید در هنگام سرو یا در آخر پخت کنسومه برای طعم بهتر و تزیین از کمی خامه استفاده نمایید .

علت استفاده از فلفل سفید عوض نشدن رنگ کنسومه است.

مخصوصا اگه مرغ پخته داشته باشید.(میتونید توی بخار پز یا ماکروفر هم سینه مرغ تکه تکه شده رو در زمان کوتاهی تهیه کنید)

این غذا جزو غذاهای آماده و حاضری به حساب می آید

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *