خانه / آشپزی / طرز تهیه کمه جوش

طرز تهیه کمه جوش

5d5e22fc68192e328ae131fe152b9e90

مواد لازم برای تهیه کمه جوش

نمک به اندازه نیاز

روغن (حیوانی) به اندازه نیاز

فلفل قرمز به اندازه نیاز

زردچوبه یک قاشق مرباخوری

نعنا خشک یک قاشق غذاخوری

کره پنجاه گرم

تخم مرغ یک یا دو  عدد

کشک سه قاشق غذاخوری

پودر گردو   پنج یا شش قاشق غذاخوری

پیاز دو عدد

نعنا خرد شده دو قاشق غذاخوری

تره خرد شده چهار یا پنج قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی دو کیلو

ماست چکیده و یا کمه(نوعی فرآورده لبنی که مانند ماست چکیده چرب و سفت است) یک کیلو

طرز تهیه کمه جوش

اول پیازها را ریز خرد کنیم و در کره و روغن طلایی می کنیم بعد تره خرد کرده و نعناع را اضافه کنیم می گذاریم تا آبش گرفته شود بعد زردچوبه، نعناع خشک و گردو را بریزید باز تفت می دهیم در این موقع ماست(ماست چکیده و یا کمه را با کمی آب شل کنید) و کشک و آب گوجه فرنگی و تخم مرغ را با مخلوط کن، مخلوط می کنیم و به مواد اضافه کنیم و در حال هم زدن می گذاریم تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد در آخر نمک و فلفل قرمز اضافه کنیم و با نعناع خشک و کمی از آب خوراک بادمجان که معمولا با این غذا سرو می شود تزیین می نماییم و همراه نیمرو وخوراک بادمجان و سبزی خوردن و نان خشک سرو می کنیم.

این غذای سنتی مردم سبزوار است که بسیار لذیذ می باشد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *