خانه / آشپزی / طرز تهیه کلوچه مکزیکی

طرز تهیه کلوچه مکزیکی

166414_771

 

علاقمندان به یادگیری شیرینی در این جا یک شیرینی مکزیکی را به شما آموزش می دهیم که مواد آن برای ۱۰ عدد کلوچه است و در مدت ۲ ساعت آماده می شود با ما باشید با طرز تهیه کلوچه مکزیکی  .

کلوچه کیک عروسی مکزیکی ها که با نام کیک چای روسی نیز شهرت دارد، وقتی چندین بار در پودر شکر شیرینی‌پزی غلتانده شود، می شود کوکی مخصوص مراسم سال نو در روسیه.
کیک پنیر خامه ای و کیک چای در روسیه «کولاکچی» نامیده می شوند و جزو مشهورترین و رایج ترین شیرینی های سال نو هستند.

طرز تهیه کلوچه مکزیکی  ،مواد لازم

•    ¾ پیمانه روغن کانولا
•    ۱.۵ پیمانه آرد کامل
•    ¾ پیمانه آرد گندم سفید
•    دو پیمانه شکر قنادی
•    ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
•    ۱/۸  قاشق چایخوری نمک
•    یک قاشق چایخوری وانیل
•    ¾ پیمانه گردو یا فندوق آسیاب شده

طرز تهیه کلوچه مکزیکی  ، طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲. روغن را کاسه متوسطی بریزید و کنار بگذارید. در کاسه دیگری، آرد کامل، آرد گندم،¼  پیمانه شکر قنادی، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید.

۳. نیمی از مواد خشک را داخل روغن بریزید و هم بزنید. سپس وانیل را اضافه کنید و دوباره بقیه مواد خشک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر نیز پودر گردو یا فندوق را اضافه کنید.

۴. خمیر را به گلوله های کوچک تقسیم کنید و با فاصله در سینی فر بچینید.

۵. آنها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا کمی طلایی شوند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

۶. هنگامی که شیرینی ها هنوز گرم هستند، آنها را داخل پودر شکر قنادی بغلتانید تا همه سطح آنها را بپوشاند. پس از اینکه کلوچه ها کاملا سرد شدند نیز یک بار دیگر در شکر بغلتانید.

ارزش غذاییکلوچه مکزیکی 

•    کالری: ۱۰۵ گرم
•    چربی: ۷ گرم
•    کلسترول: ۰ میلی‌گرم
•    سدیم: ۸ میل‌گرم
•    کربوهیدرات: ۱۱ گرم
•    فیبر: ۰ گرم
•    پروتئین: ۱ گرم

 

طرز تهیه کلوچه مکزیکی

166414_771

طرز تهیه کلوچه مکزیکی 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *