خانه / آشپزی / طرز تهیه کلوچه دارچینی

طرز تهیه کلوچه دارچینی

fo1259

مواد لازم برای تهیه کلوچه دارچینی

شکر نیم پیمانه

دارچین دو قاشق مرباخوری

تخم مرغ دو عدد

کره نرم دویست و بیست شش گرم

شکر یک و نیم پیمانه

جوش شیرین ۱ قاشق مرباخوری

آرد دو و سه چهارم پیمانه

کرم تارتار دو قاشق مرباخوری

طرز تهیه کلوچه دارچینی

آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم قاطی کنید.
کره و شکر را هم بزنید، بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید.
مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.
در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین غلط دهید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.
کلوچه ها را به مدت دوازده دقیقه در حرارت صد و هفتاد درجه سانتی گراد بپزید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *