خانه / آشپزی / طرز تهیه کلم پلو شیرازی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

ush5smvz7apdc995mx5qامروز برای شما کاربران عزیز طرز تهیه کلم پلو شیرازی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که بسیار خوشمزه میباشد را آماده نموده ایم که در ادامه مطلب زیر مشاهده میفرمایید.

اگر مى خواهيد از سبزيجات بيشتر در غذاها يتان استفاده كنيد ، ما به شما كلم پلو را پيشنهاد مى كنيم . اين غذا باب طبع بچه ها است و بسيار لذيذ است.

 

مواد لازم:

 

برنج ۱ کیلو
كلم خرد شده ۱ کیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده نیم کیلو
پیاز ۲ عدد
روغن به اندازه کافی
نمک به اندازه کافی
فلفل به اندازه کافی
آبلیمو به اندازه کافی

مواد لازم جهت كوفته ریزه:

 

 

 

 

گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم
آرد نخود چی ۴ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
روغن به میزان کافی
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی
زردچوبه به میزان کافی

 

 

 

 


طرز تهیه:

برنج را با مقداری نمك چند ساعت قبل خیس‌میكنیم، كلم‌ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ‌میكنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه‌میكنیم.
سبزی را پس از اینكه تمیز كردیم شسته و خوب خرد‌میكنیم
برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه‌میجوشانیم، آبكش‌میكنیم، سبزی و كلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط‌میكنیم و در قابلمه‌میریزیم و دم‌میكنیم.

 

 

 

طرز تهیه كوفته ریزه:
پیاز را روی گوشت چرخ كرده رنده‌میكنیم. آرد نخودچی، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافه‌می كنیم و خوب ورز‌میدهیم.و آنها را به صورت كوفته ریزه در‌میآوریم و سرخ‌میكنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ‌میكنیم.
كوفته‌ها را وسط پلو‌میگذاریم تا همراه پلو دم بكشد.وقتی پلو دم كشید آن را در دیس‌میكشیم و با پیاز سرخ شده تزیین‌میكنیم.
نكته۱:برای اینكه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را كه خرد‌میكنیم مقداری نمك به آن‌میزنیم، بعد سرخ‌میكنیم.

 

 

نكته۲:می توانیم از كلم سر(قمری) یا كلم برگ استفاده كنیم.

 

 

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *