خانه / آشپزی / طرز تهیه کباب مجلسی با خمیر یوفکا

طرز تهیه کباب مجلسی با خمیر یوفکا

Barbecue-reception

 

کباب مجلسی که همان کباب ضیافتی می باشد یک غذای ترکی می باشد که می توانید بجز گوشت چرخ کرده در این کباب از گوشت قرم چرخ شده نیز استفاده کنیم .همراه ما باشید در ادامه با طرز تهیه کباب مجلسی با خمیر یوفکا .

طرز تهیه کباب مجلسی با خمیر یوفکا ، مواد لازم :

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
یکی دوقاشق پودر نان
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۱عدد
نمک ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه و زیره و آویشن ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر یوفکا دو سه ورق

 

طرز تهیه کباب مجلسی با خمیر یوفکا ، روش پخت :

پیاز را رنده می کنیم. کمی آبش را می گیریم. بعد گوجه رو روی گوشت رنده می کنیم.

پودر نان ، تخم مرغ و ادویه ها را اضافه می کنیم. مواد را حسابی ورز می دیم.

بعد مخلوط گوشت را به شکل رول در می آوریم.
ورق های یوفکا را از وسط بریده تا  هرکدام  به دو بخش تقسیم شود.

روی خمیر را روغن مالیده و گوشت را روی آن گذاشته و خمیر را می پیچیم.
رول های بدست آمده را به فاصله ی دو سانتی برش داده و به سیخ چوبی می زنیم .

اول دو طرف سیخ ها را  در تابه چرب و داغ سرخ کرده بعد در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می گذاریم تا بپزد.

غذای جالب و خوشمزه ایه . حتما یک بار هم شده امتحانش کنید.

Barbecue-reception

این کباب را می توانید با هر نوع سسی که دوست دارید میل کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *