خانه / آشپزی / طرز تهیه کباب ترکی خانگی با مرغ

طرز تهیه کباب ترکی خانگی با مرغ

fo1123

مواد لازم برای تهیه کباب ترکی خانگی با مرغ

نمک و فلفل به اندازه نیاز

آب لیمو دو قاشق غذاخوری

روغن مایع سه قاشق غذاخوری

سیر یک حبه

زعفران آب شده سک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده دو عدد

فلفل دلمه ای خرد شده دو عدد

پیاز خرد شده دو عدد

قارچ ورقه شده دویست گرم

گوشت فیله مرغ سیصد گرم

طرز تهیه کباب ترکی خانگی با مرغ

گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید.
درون تابه یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه ای و سپس قارچ را همراه با یک قاشق آب لیمو تفت دهید. حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد. سپس گوجه فرنگی را تفت دهید.
در تابه دیگری مرغ مزه دار شده را با یک قاشق روغن تفت دهید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک حبه سیر را روی مواد رنده کنید. نمک و فلفل بزنید و این مواد را داخل نان های ساندویچ قرار دهید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید، یا اینکه می توانید مواد را داخل دیس ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو کنید.
این غذا را می توانید با فیله یا راسته گوشت گوسفند یا گوساله نیز تهیه کنید. برای پخت این غذا نیازی به روغن زیاد نیست، فقط کف تابه را کمی چرب کنید تا مواد حالت کبابی پیدا کنند. بنابراین بهتر است مواد را در تابه چدنی سرخ کنید

نکات تغذیه ای:

سعی کنید مواد را کمی تفت دهید و زیاد سرخ نکنید.
این غذا به دلیل داشتن چند نوع سبزی، منبع خوبی از ویتامین ها و املاح است.
انرژی کل این غذا،نهصد کیلوکالری است.

اگر در درست کردن این غذا از روغن کمی استفاده شود، غذای بسیار مناسبی برای افراد چاق است .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *