خانه / آشپزی / طرز تهیه ژله هویج و آلوورا

طرز تهیه ژله هویج و آلوورا

fo1199

مواد لازم برای تهیه ژله هویج

آب سه لیوان

تمشک پانزده عدد یا بیشتر

نصف گردوی درشت شش الی هفت عدد

شکر یک قاشق

هویج درشت سه عدد

ژلاتین یک ورق

ژله آلوئه ورا یک بسته

طرز تهیه ژله هویج و آلوورا

_ هویج را درسته بپزید بعد درشت و طویل رنده کنید
_ ورق ژلاتین را در آب سرد حل کنید
_ ژله آلوئه ورا و شکر را روی آب و ورق ژلاتین بریزید و روی بخار کتری یا روی شعله پخش کن با حرارت بسیار کم حل کنید.
_ ژله را در قالب بریزید و هویج رنده بزنید و گردو و تمشک را اضافه نمایید و در یخچال قرار دهید
_ بعد از سی دقیقه و قبل از سفت شدن ، ژله را از یخچال بیرون بیاورید  و با یک قاشق سعی کنید گردو و تمشک و هویج را به سمت پائین تر هدایت کنید چون گردو به علت سبکی در بالای ژلاتین قرار میگیرد .

این ژله یکی از محبوب ترین خوردنی ها برای بچه هاست

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *