خانه / آشپزی / طرز تهیه پیتزا وارونه

طرز تهیه پیتزا وارونه

images

مواد لازم برای درست کردن پیتزا وارونه

پنیر پاراماسان رنده شده=۴/۱ پیمانه

پنیر نازک ورقه شده مثل موتزارلا=۴۵۰ گرم

آرد یک پیمانه

روغن مایع یک قاشق سوپخوری

شیر یک پیمانه

تخم مرغ دو عدد

پودر نعناع نصف قاشق چایخوری

پودر آویشن نصف قاشق چایخوری

کنسرو قارچ خرد شده آب گرفته یک قوطی

سس پیتزا چهارصد و پنجاه میلی لیتر

پپرونی درشت خرد شده صد گرم

فلفل دلمه خرد شده یک پیمانه

پیاز خرد شده یک پیمانه
گوشت چرخ شده گوساله پانصد گرم

طرز تهیه پیتزا وارونه

 ۱.گوشت، پیاز و فلفل را در یک ظرزف بزرگ بریزید ، روی با شعله کم قرار بگزاریم به طوریکه آب بیاندازد، بعد آنرا با شعله متوسط در حدی میپزیم که گوشت قهوه ای رنگ و سبزیجات نرم شوند. سس پیتزا ، بعد پپرونی ، قارچ و پودر سبزیجات معطر را مخلوط کنیم به مایه گوشت اضافه نماییم . درب ظرف را کنار گذاشته، میگذاریم مواد داخل قابلمه به جوش بیاید، بعد حرارت را کم میکنیم و گاهی محتویات ظرف را به هم میزنیم.

۲. در این بین برای روی پیتزا، در کاسه کوچکی تخم مرغها، شیر و روغن را مخلوط کنیم و با همزن برقی به مدت یک دقیقه به هم میزنیم، آرد را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا مایه یک نواختی درست شود.

۳. یک ظرف مستطیل شکل پیرکس را در اندازه مناسب انتخاب کنیم ، کف و اطراف آنرا چرب میکنیم. مایه گوشت را داخل ظرف بریزیم ، ورقه های پنیر را روی آن بچینیم . مایه آرد و تخم مرغ را به ورت یکنواخت روی آن بریزیم تا تمام مواد زیر خود را بپوشاند. پنیر رنده شده را روی آن میپاشیم.
۴. ظرف را به مدت بیبست و پنج تا نیم ساعت  در فر چهارصد درجه فارنهایت (دویست و چهار درجه سانتیگراد) بگزاریم تا روی آن پف کنید و طلایی شود. پیتزای شما اماده می شود نوش جان کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *