خانه / آشپزی / طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی

طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی

fo890

مواد لازم برای  طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی

زعفران (حل شده در آب جوش) یک قاشق سوپخوری (چهارده میلی لیتر)

سرکه  انگور ۱ چهارم پیمانه (چهل میلی لیتر)

آب نصف پیمانه (هشتاد میلی لیتر)

شکر ۱ پیمانه (صد و پنجاه گرم)

طرز طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی

شکر، آب و سرکه را روی شعله ملایم بگزارید  تا شکر آب شود. سعی کنید مواد را روی حرارت، زیاد هم نزنید.

زعفران را اضافه نمایید . برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است.

آن را از روی اجاق بردارید. با یک قاشق سوپخوری روی کاغذ آلومینیومی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود.

نکته :

اگر پولکی زیاد روی اجاق بماند، مزه تلخی به خود می گیرد و اگر زمان کمی روی اجاق باشد ، ترد و شکننده نمی شود.

این پولکی از سوغاتی های خوشمزه افهان است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *