خانه / آشپزی / طرز تهیه پتاژ اسفناج

طرز تهیه پتاژ اسفناج

fo785

مواد لازم برای تهیه پتاژ اسفناج

نمك و فلفل                                 به اندازه نیاز

خامه                                          ۱ پيمانه

شير                                            ۲ پيمانه

آب مرغ                                        سه پيمانه

پياز پخته                                      ۱ عدد

آرد                                              چهل گرم

کره                                              هفتاد و پنج گرم

اسفناج ریز خرد شده                      چهارصد گرم

كرفس پخته                                  چهارصد گرم

سیب زمینی پخته شده                  هفتصد و پنجاه گرم

فيله مرغ چرخ شده                             سیصد گرم

طرز تهیه پتاژ اسفناج

سيب‌زميني، كرفس و پياز پخته را مخلوط نموده و در غذا ساز ريخته میکس می نماییم، مواد را به کمک صافی یکدست کنید.مواد از صافی رد شده را به همراه آب مرغ ،فيله مرغ، نمك و فلفل بر روي حرارت گذاشته تا جوش بيايد.

در یک ماهیتابه آرد را با کره تفت بدهید ، شير و خامه را به آن اضافه کنید .مواد داخل ماهیتابه متشکل از شیر و خامه و کره و آرد و اسفناج را داخل پتاژ می‌ريزيم. صبر کنیم تا پتاژ اسفناج به جوش بیاید و شعله گاز را خاموش کنید و پتاژ را سرو کنیم

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *