مواد لازم برای تهیه پتاژ اسفناج
نمك و فلفل به اندازه نیاز
خامه ۱ پيمانه
شير ۲ پيمانه
آب مرغ سه پيمانه
پياز پخته ۱ عدد
آرد چهل گرم
کره هفتاد و پنج گرم
اسفناج ریز خرد شده چهارصد گرم
كرفس پخته چهارصد گرم
سیب زمینی پخته شده هفتصد و پنجاه گرم
فيله مرغ چرخ شده سیصد گرم
طرز تهیه پتاژ اسفناج
سيبزميني، كرفس و پياز پخته را مخلوط نموده و در غذا ساز ريخته میکس می نماییم، مواد را به کمک صافی یکدست کنید.مواد از صافی رد شده را به همراه آب مرغ ،فيله مرغ، نمك و فلفل بر روي حرارت گذاشته تا جوش بيايد.
در یک ماهیتابه آرد را با کره تفت بدهید ، شير و خامه را به آن اضافه کنید .مواد داخل ماهیتابه متشکل از شیر و خامه و کره و آرد و اسفناج را داخل پتاژ میريزيم. صبر کنیم تا پتاژ اسفناج به جوش بیاید و شعله گاز را خاموش کنید و پتاژ را سرو کنیم