مواد لازم برای تهیه پای اسپاگتی
نمک و فلفل به مقدار نیاز
پودر ارگانو: ۱ قاشق چایخوری
گوشت قلقلی چرخ کرده: هشت تا ده عدد
پنیر موزارلای رنده شده: ۱ و یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
پنیر ریکوتا: ۱ پیمانه
سس گوجه فرنگی : چهارصد گرم
اسپاگتی: دویست و پنجاه گرم
هویج بزرگ: دو عدد،پوست کنده و خرد شود
طرز تهیه پای اسپاگتی
• فر را از پیش روی ۳۵۰ درجه از پیش گرم کنید.
• در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت ۸ دقیقه بپزید.
• هویج را به مخلوط اضافه کرده و ۳- ۲ دقیقه دیگر آن را بجوشانید.
• مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسهای منتقل کنید.
• سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• قبل از اضافه کردن تخممرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.
• تخممرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت ۳۰- ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که رویه آن قهوهای شود حرارت دهید.
• پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش، ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
این غذا ربغ ساعته آماده می شود و نیم ساعته هم میپزد.