خانه / آشپزی / طرز تهیه پایلا

طرز تهیه پایلا

fo1252

مواد لازم برای تهیه پایلا

نمک و فلفل به اندازه نیاز

زعفران سائیده یک قاشق چایخوری

روغن مایع صد و پنجاه گرم

فلفل سبز و قرمز دلمه دو تا سه عدد

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

سیر سه تا چهار پره

میگو   نیم کیلو

مرغ پاک کرده یک عدد (در حدود ۱ کیلو گرم)

برنج ششصد گرم

طرز تهیه پایلا

برنج را یک ساعت قبل از طبخ می شوئیم و آن را با ۵ تا ۶ لیوان آب گرم (مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوری نمک و ۱۰۰ گرم از روغن مخلوط کرده ، می گذاریم بماند. مرغ را شسته با نصف لیوان آب و ۱ تا ۲ پره سیر ویک عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک با حرارت ملایم می پزیم . به حدی که بعد از پختن کمی آب داشته باشد.

میگو را تنیز کرده پوستش را می گیریم و پس از شستن در آبکش می ریزیم . فلفل را به مربع های کوچک خرد می کنیم . ۵۰ گرم از روغن را در تابه می ریزیم . ۲ تا ۳ پره سیر را کوبیده ، در روغن می ریزیم و هم می زنیم . فلفل و میگو را با سیر یک تفت می دهیم و نمآبکشک و فلفل و زعفران حل شده در آب جوش را با آن مخلوط می کنیم .

استخوان های مرغ را می گیریم ، گوشت آن را با قیچی کوچک خرد کرده ، داخل سایر مواد میریزیم . آب مرغ را از صافی رد می کنیم و با رب گوجه فرنگی داخل آب برنج می ریزیم .

برنج را روی شعله ملایم قرار می دهیم  تا آب برنج کمی کشیده شود ، بعد مواد آماده شده مرغ و میگو را لای برنج می گذاریم . مدت نیم ساعت صبر می کنیم تا برنج دم بکشد . قبل از کشیدن غذا ، همه مواد را در دیگ مخلوط کنیم ، بعد آن را در دیس میریزیم . لازم به ذکر است که به جای رب گوجه فرنگی در پایلا اسپانیایی می توانیم مقدار کمی زردچوبه را در آب برنج بریزیم.

این غذا یک غذای اسپانیایی است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *