مواد لازم برای تهیه پاستا گیاهی قارچ
پنیر پیتزا در صورت تمایل: به اندازه نباز
جغفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
پاپریکا : به اندازه نباز
نمک و فلفل: به اندازه نباز
سس سفید: بک پیمانه با غلظت متوسط
کره: بیست و پنج گرم
فلفل دلمه سبز یا رنگی: یک عدد متوسط و خلالی شده
قارچ ورقه شده: دو لیوان
پاستا فرمی: دوبست و پنجاه گرم
طرز تهیه پاستا گیاهی قارچ
مرحله اول – کره را در تابه آب کنید و ۱ قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد سپس قارچ های ورقه شده را بیافزایید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، فلفل دلمه، نمک و فلفل را افزوده و ۲ دور هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم – پاستا را طبق دستور روی آن پخته و آبکشی کنید.
مرحله سوم – مخلوط قارچ و فلفل دلمه را به سس سفید افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آن بیافزایید و برای چند دقیقه تفت دهید تا مواد با هم بکدست وگرم شوند.
مرحله چهارم – پاستای آماده شده را در ظرف بکشید و روی آن را به دلخواه پنیر پیتزا با پاپریکا و جعفریبزنید بعد سپس سرو کنید .