خانه / آشپزی / طرز تهیه پاستا گیاهی قارچ

طرز تهیه پاستا گیاهی قارچ

174264-دستور-پخت-پاستا-با-پروتئین-گیاهی

مواد لازم برای تهیه پاستا گیاهی قارچ

    پنیر پیتزا در صورت تمایل: به اندازه نباز

    جغفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری

    پاپریکا : به اندازه نباز

    نمک و فلفل: به اندازه نباز

    سس سفید: بک پیمانه با غلظت متوسط

    کره: بیست و پنج گرم

    فلفل دلمه سبز یا رنگی: یک عدد متوسط و خلالی شده

    قارچ ورقه شده: دو لیوان

    پاستا فرمی: دوبست و پنجاه گرم

طرز تهیه پاستا گیاهی قارچ

مرحله اول – کره را در تابه آب کنید و ۱ قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد سپس قارچ های ورقه شده را بیافزایید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، فلفل دلمه، نمک و فلفل را افزوده و ۲ دور هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم – پاستا را طبق دستور روی آن پخته و آبکشی کنید.

مرحله سوم – مخلوط قارچ و فلفل دلمه را به سس سفید افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آن بیافزایید و برای چند دقیقه تفت دهید تا مواد با هم بکدست وگرم شوند.

مرحله چهارم – پاستای آماده شده را در ظرف بکشید  و روی آن را به دلخواه پنیر پیتزا با پاپریکا و  جعفریبزنید بعد سپس سرو کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *