مواد لازم برای تهیه نان خرگوشی
بيسكويت: به اندازه نیاز
شكلات سياه و سفيد: به اندازه نیاز
پاستيل: به اندازه نیاز
تخممرغ: ۱ عدد
كره: شصت گرم
شكر: سی گرم
نمك: يك چهارم قاشق چايخوري
آرد نان: چهارصد گرم
شير سرد: دو و نیم ليتر
مايه خمير: پانزده گرم
طرز تهیه نان خرگوشی
۱ – آرد را با مايه خمير و نمك مخلوط كرده و در ظرف مناسبي بريزيد، در مركز آن سوراخي ايجاد كرده و شكر، تخممرغ شير و آرد را اضافه كنيد.
۲ – مواد را با هم مخلوط و ورز داده و كره را اضافه كنيد؛ به ورز دادن ادامه دهيد.
۳ – خمير را به مدت يك ساعت استراحت دهيد تا حجم آن ۲برابر شود، سپس با يك ضربه هواي آن را خارج كنيد.
۴ – از خمير تكههاي كوچك برداريد و به شكل صورتك درآوريد، گوشهايي نيز براي صورتك درست كنيد.
۵ – كف سيني را چرب و خمير آماده را با فاصله ۵ سانتيمتر از هم قرار دهيد.
۶ – مجددا خمير را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقيقه در محيط گرم قرار دهيد تا حجم آن ۲برابر شود.
۷-سيني را درون فر با ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۲۵ دقيقه قرار دهيد.
۸- پس از خنك شدن نانها را داخل شكلات تيره ذوب شده فرو كنيد و پس از بستن، شكلات سفيد ذوب شده را روي گوشها و بيني و چشم خرگوش بماليد.
۹- به وسيله شكلات دماغ و چشم درست کنید و براي دهان از پاستيل رنگي استفاده نمایید . اين نان براي خوردن بچهها بسيار جذاب و خوشمزه است. مطمئن باشید اگر يك بار امتحان كنيد حتما دوباره امتحان می کنید.
فوت قنادي
حتما باید خمیر شما سالم باشد پس برسی کنید