مواد لازم برای تهیه مربای بادمجان
آب لیمو نیم استكان كوچك
هـِل پنج یا شش عدد
شكر دو كیلو
بادنجان ریز قلمی تازه دو کیلو
طرز تهیه مربای بادمجان
بادنجان ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازك می گیریم. سپس وسط آنها شكاف كوچكی ایجاد كرده و در آب سرد قرار می دهیم تا رنگ آنها تیره نشود. شكر را با سه لیوان آب و هل روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و شربت آن كمی غلیظ شود. ظرف را از روی حرارت بر می داریم تا شربت غلیظ خنك شود. بادنجان ها را یك بار در آب می جوشانیم تا بپزند، ولی له نشوند. سپس آنها را در آبكش می ریزیم و بلافاصله در شربت خنك شده قرار می دهیم. ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بادنجان ها شربت را جذب كنند و مربا جا بیفتد. وقتی شربت جوشید، آب لیمو را هم اضافه می كنیم. بعد از آماده شدن مربا، ظرف را از روی حرارت بر می داریم و صبر می كنیم تا مربا خنك شود. بعد آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می كنیم.
لازم است بدانید كه بادنجان های چند روز مانده به هیچ وجه برای درست کردن مربا خوب نیستند و زحمت شما را از بین می برند هر چه بادنجان ها تازه تر باشند، مربای بهتری درست می شود